Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri

2023'ü uğurlayıp 2024'ü karşılamaya hazırlanırken, hepimizin ortak dileği sağlık, huzur ve barış. Bütün bir yılın izlerini taşıyan özel sayımızda cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının dileklerine yer vermek istedik.

YAZAR: Ertan Demirbilek
ABONE OL
18 Aralık 2023 Pazartesi 13:01 | Son Güncellenme:
Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
1/22

Bütün bir yılın izlerini taşıyan özel sayımızda cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının dileklerine yer vermek istedik.


Yılbaşı akşamı planınız ne, kimlerle nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz?


2024 ile ilgili dilek ve beklentileriniz neler?


Sizin için 2023'ün en mutlu ve unutulmaz anı nedir?

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
2/22

Nazlı Kayı


"Ailemle beraber evimizde geçirmeyi düşünüyoruz. Dünyadaki savaşların son bulmasını diliyorum. Herkes için sağlıklı ve huzurlu günler olması en büyük temennim. 2024 yılı ülkemize şans ve bereket getirsin. Kızım Arzu Alara'nın dünyaya geldiği an, bu zamana kadar yaşadığım en mucizevi andı. Çok şükür."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
3/22

Dalia Garih


"Yılbaşı akşamı planımız tüm ailemle bir arada olmak. Yılbaşı soframızın ardından 2024 yılına hep birlikte 'merhaba' demeyi arzu ediyoruz. Zaman hızla ilerliyor ve 2023 yılı iyisiyle kötüsüyle geride kalıyor. En mutlu ve unutulmaz anımı sorarsanız; o an, gelinim Romina ve oğlum Niv'in üçüncü kızları Petra'nın dünyaya geldiği ve onu kucağıma aldığım an diyebilirim. Şimdi sabırsızlıkla gelinim Ceylan ve oğlum Tal'in bebeklerini bekliyoruz. O an da benim için heyecan verici ve unutulmaz olacak. 2024 senesi umarım ve dilerim tüm dünya için insanlığın, anlayışın, sevginin, saygının ön planda olduğu bir yıl olur. Realitede savaşların sona erdiği, barışın hakim olduğu, yeni nesillere bırakacağımız daha sürdürülebilir bir dünyaya evrilmek en büyük dileğim. Bu vesileyle sizlerin ve herkesin yeni yılını kutluyor, sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
4/22

Maya Bitargil


"En sevdiğimiz yakın aile dostlarımızla birlikte kendi mahallemizde Nişantaşı'nda olacağız. 2024'ün sağlıkla, barışla, sevgiyle gelmesini diliyorum ülkemize ve dünyamıza. 2023'ün en mutlu anı ailemizle, dostlarımızla huzurlu olduğumuz anlar... İçinden geçerken kıymetini bilmeyi öğrenmeyi diliyorum. Mutlu yıllar çok sevgili ALEM ailesi."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
5/22

Elif Dürüst


"Yılbaşı akşamını kız kardeşim Şirin ve eşi Neşet Yalçın ile birlikte geçireceğim. 2024 yılının hem kendim hem de dünya için huzur getirmesini istiyorum. 2023 yılının en mutlu anları, kızım Yasemin ile Bodrum'da geçirdiğimiz bir aydı."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
6/22

Emir Bahadır


"Yılbaşını yakın arkadaşlarımla, Vietnam'da geçirmeyi planlıyoruz. Sonrasında da Kamboçya ve birkaç farklı ülkeyi gezmeyi düşünüyoruz. Her sene olduğu gibi bu yıl da üç dileğim var: sağlık, huzur ve barış. 2023 yılındaki en mutlu ve unutulmaz anım, doğum günümü kutlamak için gittiğim Bali seyahatimdi."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
7/22

Berrak Barut


"Yılbaşını arkadaşlarımız ile yurt dışında kutlayacağız. Kuraklığın ve iklim krizinin çözümlendiği, dargınlıkların ve savaşların bittiği, dünyanın barış içinde yaşadığı yeni bir yıl dilerim. Bu yıl en çok torunum Kaan'ın sınıfında en başarılı öğrenci seçilmesi beni mutlu etti."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
8/22

Derin Mermerci


"Herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum. Yeni yıla ailem ve yakın arkadaşlarımla girmeyi planlıyorum. En büyük dileğim kızlarım Lal ve Mila adına kurduğum eğitim fonunun birçok kız çocuğuna ışık olması."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
9/22

Şirin Yalçın


"Yılbaşı akşamı ailece evde olmayı planlıyoruz. 2024'te tüm dünyada ve ülkemizde barış, saygı, anlayış ve huzurun hakim olmasını diliyorum. Tabii kişisel olarak da kendimize döndüğümüz, düşüncelerimizle doğruyu ve güzeli yaratma arzusu içinde olduğumuz bir yıl olsun. 2023 yılında da her sene olduğu gibi ailemle geçirdiğim tatil anılarım, en mutlu olduğum zamanlar."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
10/22

Yalçın Ayaydın


"Yılbaşı akşamını Sapanca'daki aile evimizde, tüm aile üyelerimizin katılacağı kalabalık ve keyifli bir akşam yemeği sofrasında buluşarak geçirmeyi planlıyorum. 2024'te başta sağlık, bereket ve mutluluk dolu, hem ülkemizde hem de tüm dünyada barış ve huzurun hüküm sürdüğü aydınlık günler diliyorum. Aralık ayında BJK Yönetim Kurulu Başkanımızın ve değerli yönetim kurulu üyelerimizin teveccühü ile BJK yeni yönetim kuruluna seçilerek üstlenmiş olduğum yeni sorumluluklar, beni oldukça memnun etti. Ayrıca yoğun iş programım arasında torunum Selin ve ailem ile birlikte vakit geçirme fırsatı yakaladığım her an ve biriktirdiğim her anı, benim için son derece mutluluk verici ve paha biçilemez."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
11/22

Nejdet Ayaydın


"Bu sene yeni yıla Londra'daki evimizde kızım Yağmur ile birlikte ailece girmeyi planlıyoruz. Hem eğitimi dolayısıyla Londra'da okuyan kızımızla özlem gidereceğiz hem de yeni yılı kutlayacağız. 2024'ün tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diliyoruz. Savaşların son bulduğu ve barışın hakim olduğu bir dünya, en büyük dileğimiz."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
12/22

Neslihan Sabancı


"Yılbaşı gecesi sevdiğimiz arkadaşlarımızla birlikte olacağız. En büyük temennim 2024'te savaşların, kötülüklerin bitmesi. Dünyada tüm insanların sağlıklı, mutlu günleri olsun. Herkese güzel bir yıl dilerim."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
13/22

Didem Kurdoğlu


"Yeni yılda kızlarım, tatil için Amerika'dan gelecekler. Yılbaşı gecesi ailece evimizde olmayı planlıyoruz. Yeni yılda herkesin sevdiklerinin yanında olduğu, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket içinde tüm olumsuzlukların geride kaldığı, savaşların bittiği, merhametli ve vicdanlı insanların çoğaldığı, barış dolu, huzur dolu bir sene diliyorum. Benim için 2023'ün en güzel anlarından biri, oğlum Ertuğrul'un ortaokul mezuniyet töreniydi."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
14/22

Banu Çarmıklı


"Bu yılbaşını tüm aile fertlerimizle, özellikle de torunlarımla birlikte bir arada evimizde karşılamayı planlıyoruz. Yeni yılın tüm ülkemize refah, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Torunlarımın doğumları, 2023'teki en mutlu ve unutulmaz anılarım."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
15/22

Dilek Türker


"Yılbaşı akşamını Cannes'da dostlarımızla birlikte geçirmeyi planlıyoruz. Yeni yılı vatanımda sağlık, huzur, özgürlük ve bereket içinde geçirebilmeyi diliyorum. 2023'ün mutlu anı diye ayıramıyorum; sağlık ve huzurumuz oldukça her anımıza şükür içindeyim."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
16/22

Fatoş Altınbaş


"Yılbaşı akşamını ailemle geçireceğim ve her zaman olduğu gibi evimizde olacağız. 2024 yılında, tüm savaşların sona erdiği ve insanların barış içinde yaşayabileceği günler görmeyi diliyorum. İyiliklerin ön planda olduğu; açgözlülüğün, hırsın, zulmün yerini insani değerlere bıraktığı bir yıl olsun. Benim için 2023'ün en mutlu anı, kardeşim Serdar'ın düğünüydü. Kardeşimin düğünündeki tüm anlar, ben ve ailem için unutulmazdı."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
17/22

Süleyman Orakçıoğlu


"Yeni yılı ailece evimizde kutlayacağız. Herhangi bir yere gitme planımız yok. Genelde ailece, huzur içinde, birlikte olmayı tercih ediyoruz. Yeni yılın tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. 2023'te bir yandan deprem, savaş gibi travmaları yaşadık, yaşıyoruz; tekrar yaşamamayı diliyorum. Bir taraftan da çok coşkulu bir şekilde Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutladık. Yeni yüz yılın 'Türkiye Yüz yılı' olmasını diliyoruz."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
18/22

Berrin Zorlu


"Yılbaşı gecesi Raffles Istanbul'da dostlarla birlikte olmayı planlıyoruz. 2023'te kendimle, nefsimle ilgili farkındalıklarım, dönüştürebildiklerim, dönüştürme çabasında olduklarım için, hepsine sonsuz şükrediyorum. Hayat zıtlıklarla öğretiyor, tekamül için gerekli böylesi... 2024'te daha çok farkındalık diliyorum herkese... Her şey ama her şey bizimle ilgili; bizim simülasyonumuz. Dışarıda yargılanacak, öfkelenilecek hiç kimse yok; kızdığım her şey benim gölge taraflarımı aynalıyor. Ben dediğim, egom-nefsim değişirse her şey değişir. Kendimizi dönüştürme gayretimiz daim olsun 2024'te; herkesin buna uyanması, en büyük dileğim yeni yıl için. Kolaylıkla olması ümidiyle..."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
19/22

Gamze Karaman Keçeli


"Yılbaşını arkadaşlarımız ile Uludağ'da geçirmeyi planlıyoruz; bu bizim için artık bir klasik oldu. 2023'te tüm dünya çok acı şeyler yaşadı; 2024'te tüm savaşların bitmesini çocukların hep gülmesini diliyorum. 2023'te ailemle, dostlarımızla sağlıkla geçirdiğimiz her an, unutamadığım anılar."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
20/22

Rosella Karabacak


"Aralık ayı benim için her zaman çok güzel, keyifli olmuştur, çok severim. Her yer süslenir, bol ışıklı, renklidir. Yeni yıla genelde hep ailece çocuklarla giriyoruz. Benim için en keyiflisi, onlarla beraber olduğum anlar. 2024 için sağlık ve barış diliyorum. 2023'ün en keyifli anları, çocuklarımla beraber geçirdiğim zamanlardı diyebilirim."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
21/22

Fatoş Mildon


"Yılbaşı gecesini, yakın dostlarımızla birlikte; yemeklerini ve ambiyansını çok sevdiğimiz, bizim için çok özel olan Raffles Istanbul'da geçirmeyi planlıyoruz. 2024 yılının, çocukların ve masum insanların öldürülmediği, orman yangınlarının, doğal afetlerin olmadığı, sevgi, saygı, huzur ve insanlığımızın çoğalarak arttığı bir sene olmasını diliyorum. Alara'mızın bize verdiği en güzel sürpriz, en değerli hediyemiz prensesimizin olacağını duyduğumuz o an ve aile olarak çok önemsediğimiz, sevdiğimiz bir coğrafya olan Afrika Kongo'daki projemiz unutulmazdı."

Ünlü İsimlerin Yeni Yıl Dilekleri
22/22

Begüm Gazioğlu Ballı


"Yılbaşı programımız tam bir aile programı. Annem, babam, kardeşim Kerim, gelinimiz Aslı, eşim Ömer ve tabii ki kızım Arya Ballı ile Dubai'de kutlamayı planlıyoruz. 2024'ten temennim tüm dünya için barış, huzur, sağlık, ülkemizin dirlik ve birlik içinde refaha kavuşması. 2023 yazındaki St. Tropez ve Korsika seyahatlerimiz unutulmazdı. Yakın arkadaşlarımızla geçirdiğimiz bu tatiller benim için 2023'ün en güzel anıları arasında."

EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER

Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili
Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili

Serenay Sarıkaya'nın Unutulmaz 10 Stili

Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte
Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte

Trend Önerisi: Çizgiler Yükselişte

En İyi Siyah Beyaz Stiller
En İyi Siyah Beyaz Stiller

En İyi Siyah Beyaz Stiller

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti
Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti

Urart x Bekir Kıraç Sergi Daveti

2023 Yılının Unutulmaz Hollywood Düğünleri
2023 Yılının Unutulmaz Hollywood Düğünleri

2023 Yılının Unutulmaz Hollywood Düğünleri