Burak-Melis Hatipoğlu
Ülkemizde Japon lezzetlerine ilgi giderek artarken, Inarı Omakase'nin yeni Omakase menüsü de, Inari Piku Etiler'de özel bir tadım etkinliğiyle tanıtıldı. İş ve cemiyet hayatından Melis-Burak Hatipoğlu, Dilek-Mustafa Toner, Sinan-Melda Kosif gibi isimler gecede bir araya geldi.
Dilek-Mustafa Toner
Japon mitolojisinden ilham alan geleneksel Uzak Doğu mutfağını modern sunumlarla yeniden yorumlayan mekanda davetliler şefin özel özel menüsündeki lezzetleri tattılar.
Sinan-Melda Kosif
Mevsimsel ürünlerle Uzak Doğu mutfağını yeniden yorumlayan; sadeliği, teknik ustalığı ve mevsimselliği bir araya getiren lezzetler beğeni topladı.
Savaş Arson, Banu Birkan, Sevil Bilgili, Saba Arson
Misafirin seçim hakkını tamamen şefe bıraktığı; şefin o günün en iyi ürünleriyle, kendi tarzını yansıtarak hazırladığı çok aşamalı Omakase menüsü, konuklara sürprizli lezzetler sundu.
Aycan-Gizem Akdağ
2023'te Michelin Guide'a giren, Michelin Bib Gourmand ödülüne layık görülen restoranın menüsünde keçi peyniri-Szechuan kreması, ekşi elma jeliyle tatlandırılan somon ve pancar tartar, dinlendirilmiş ördek etinden hazırlanan kaz ciğeri mantısı gibi lezzetler damaklarda şölen yarattı.