Yunan müziğinin sevilen isimlerinden Konstantinos Argiros, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki iki konserlik serisinin ilkinde binlerce müzikseverle buluştu. Biletleri kısa sürede tükenen konser, sanatçının sevilen şarkılarının yanı sıra sahnedeki sürpriz anlarıyla da geceye damga vurdu.
"Kabanes" albümünden parçaların yanı sıra "Ax Kardia Mou", "Nero" ve "Athina Mou" gibi hit şarkılarını seslendiren Argiros'a dinleyiciler gece boyunca hep bir ağızdan eşlik etti. Konseri izleyenler arasında Semiramis Pekkan, Jülide Ateş, Gözde Kansu, Damla Colbay ve Nur Fettahoğlu da yer aldı.
Gecenin en dikkat çeken anlarından biri ise Sıla'nın sahneye konuk olmasıydı. İkili, 3 Temmuz'da yayımlanan ortak çalışmaları "Ax Kardia Mou / Yanımda Uyu"yu ilk kez canlı olarak seslendirirken, Türkçe ve Yunanca yorumlanan performans izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Konser sırasında Argiros, Sıla ile uzun yıllardır bir proje yapmak istediklerini ve bu şarkıyla doğru zamanı yakaladıklarını dile getirdi.