Fabrice Amar, Erimcan Lafçı, Pol Bertholet
Bodrum yaz sezonunda uluslararası markaların yanı sıra Michelin yıldızlı şeflere de ev sahipliği yapıyor. Bodrum'un sofistike gastronomi sahnesine iddialı bir giriş yapan Savor Bodrum da, iki ünlü Michelin yıldızlı şefi ağırladığı özel bir tadım daveti gerçekleştirdi.
Berrin Ak-Oğuz Omur
La Bohemme Bodrum çatısı altında hayata geçen mekan, rafine atmosferinde seçkin davetlileri konuk ederken, gecenin başrolünde Fransız mutfağının iki önemli şefi vardı. Modern gastronominin usta yorumcusu Fransız şef Fabrice Amar ile Ritz Paris'in eski pasta şefi, zarafeti ve ustalığıyla tanınan Pol Bertholet, Bodrum'un büyüleyici doğasından ilham alarak hazırladıkları seçkin menüyle, konuklara Fransız Rivierası'ndan Bodrum'a uzanan bir lezzet yolculuğu yaşattı.
Hakan Kütahya
Bu özel menünün hazırlama sürecinde ise Türk şef Erimcan Lafçı da yer alarak, yerel dokunuşlarını kattı. Gecede şefler Amar ve Bertholet "Misafirlerimizi yalnızca bir yemek masasına değil, Bodrum'un büyüsünü taşıyan bir yolculuğa davet ediyoruz. Her tabakta geçmiş deneyimlerimizin izlerini, bu topraklara duyduğumuz hayranlıkla harmanladık" ifadeleriyle duygularını paylaştı. Davete katılan isimler, Fransız mutfağının rafineliğiyle Akdeniz'in tazeliğini buluşturan bu özel tabakları keşfederken, mekanın zarif atmosferinde unutulmaz bir gece yaşadı.
Hande Demir
Elif Yazıcı Girgin
Fabrice Amar
Sera Kutlubey