Son 25 Yılın En İyi 25 Yabancı Dizisi

Dramdan komediye, romantikten fantastiğe ve gerilimden aksiyona dek hemen her türde size uygun en az bir yapım bulabileceğiniz, son 25 yılın en iyi 25 yabancı dizisini seçtik.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
4 Eylül 2023 Pazartesi 15:14 | Son Güncellenme:
32 dakika okunma süresi
Son 25 Yılın En İyi 25 Dizisi

Son Yılların En İyi Dizileri:

1. The Sopranos (1999-2007) – IMDB Puanı 9.2

Yaratıcı: David Chase

Oyuncular: James Gandolfini, Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli, Steven Van Zandt, Robert Iler

David Chase'in yaratıcısı olduğu HBO yapımı, beş Altın Küre ve 21 Emmy Ödüllü "The Sopranos", televizyon tarihinin en iyi dizilerinden biri -hatta birçoklarına göre en iyisi- olarak kabul ediliyor. "The Sopranos", büyük bir İtalyan-Amerikan mafya ailesi olan Soprano Ailesi ve ihanete tahammülü olmayan mafya lideri Tony Soprano'nun hikayesini anlatıyor. Tony Soprano, sık sık geçirdiği baygınlıklardan sonra zorla psikiyatriste gider. Doktoru Melfi ve Tony arasında geçen diyaloglardaki suç, aile, adalet gibi kavramlar ve onların arasında denge kurmaya çalışılması, dizinin ana çatışmasını oluşturuyor.


2. Succession (2018-2023) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcı: Jesse Armstrong

Oyuncular: Brian Cox, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, Alan Ruck, Sarah Snook, Jeremy Strong

2020 ve 2022 yıllarında Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama Dizisi seçilen "Succession", gerek çekim teknikleri gerek senaryosu gerekse de yarattığı trendlerle çığır açan bir yapım olmayı başardı. "Succession", özellikle son sezonuyla izlenme rekorları kıran ve hemen her bölümüyle sosyal medyada günlerce konuşulan bir dram dizisi oldu. Roy Ailesi'nin yönettiği medya şirketi adeta bir imparatorluğa dönüşmüşken, babalarının şirket yönetimini bırakmaya karar vermesi üzerine aile içinde güç dengeleri sarsılarak, CEO koltuğu için dev bir rekabet başlar.


3. Game of Thrones (2011-2019) – IMDB Puanı 9.2

Yaratıcılar: David Benioff, D.B. Weiss

Oyuncular: Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Sophie Turner, Maisie Williams, Nikolaj Coster-Waldau

2011 yılında yayınlanmaya başladıktan sonra dünyanın dört bir yanında inanılmaz bir hayran kitlesine sahip olan ve 2019 yılındaki son sezonuna kadarki süreçte dizi izleme alışkanlıklarını ve yapımcıların izleyicilere bakış açısını tamamen değiştiren "Game of Thrones" dizisinin başarısı yadsınamaz. Politik çatışmaları, güç oyunları, cezbedici karakterleri ve büyük bütçeli fantastik dünyasıyla "Game of Thrones", yetişkinlerin de fantastik dizilere ilgi gösterdiğini kanıtlamış oldu. George R.R. Martin imzalı, henüz tamamlanmamış roman serisinden uyarlanan HBO dizisi, seyirciyi acımasız Westeros dünyasına taşıyor. Son sezonlara doğru, özellikle de son sezonda negatif tepkiler toplamış olsa da "Game of Thrones"un elde ettiği zafer, kendinden sonra birçok yeni fantastik dizi projesinin de kapısını açmış oldu. Dokuz soylu aile, Westeros topraklarının kontrolü için savaşırken, kadim bir düşman bin yıl boyunca uykuda kaldıktan sonra geri döner.


4. Breaking Bad (2008-2013) – IMDB Puanı 9.5

Yaratıcı: Vince Gilligan

Oyuncular: Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna gunn, Betsy Brandt, RJ Mitte, Dean Norris, Bob Odenkirk

2013 ve 2014 yıllarında Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama Dizisi seçilen "Breaking Bad", birçok eleştirmen ve izleyici tarafından 'Televizyon Tarihinin En İyisi Dizisi' olarak kabul ediliyor. Bütün hayatını kurallara göre yaşamış ve dehasını dizginlemiş bir lise kimya öğretmeni, ölümcül bir akciğer kanserine yakalandığını öğrenince ailesinin geleceğini güvence altına almak için uyuşturucu üretip satmaya başlar. Karakter gelişimleri ve hikaye anlatımı konusundaki başarısıyla dikkat çeken "Breaking Bad"in yaratıcı koltuğunda Vince Gilligan oturuyor.


5. Friends (1994-2004) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcılar: David Crane, Marta Kauffman

Oyuncular: Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc

Çoğu zaman tüm zamanların en iyi sitcom'larından biri olarak övülen Friends, arkadaşlık ve romantizm içerikli bir komedi dizisi. Kendinizi iyi hissetmek için tercih edebileceğiniz keyifli bir dizi arayışındaysanız "Friends", asla hayal kırıklığına uğratmayacaktır. 10 sezon boyunca bağ kurduğunuz, ailenizin, arkadaş çevrenizin birer üyesi olan bu karakterleri izlerken kafanızın dağılmaması mümkün değil.


6. Fleabag (2016-2019) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

Oyuncular: Phoebe Waller-Bridge, Sian Clifford, Olivia Colman, Andrew Scott, Jenny Rainsford, Bill Paterson, Brett Gelman

Yaratıcılığını ve başrolünü Phoebe Waller-Bridge'in üstlendiği bol ödüllü "Fleabag", 12 bölümlük iki sezonuyla hafta sonunda başlayıp bitirebileceğiniz kadar kısa ve hızla izlemek isteyeceğiniz bir dizi. Ödüllü tiyatro oyundan uyarlanan komedi dizisi, Londra'daki hayatla başa çıkmaya çalışırken yakın zamanda yaşanan bir trajediyle yüzleşmek zorunda kalan genç bir kadın hakkında. Özünde bir komedi dizisi olsa da İngiliz tarzı kara komedilerin yapmayı sevdiği gibi yer yer drama yönelmeyi de ihmal etmiyor.


7. The Office (2005-2013) – IMDB Puanı 9.0

Yaratıcılar: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant

Oyuncular: Steve Carell, John Krasinski, Jenna Fischer, Rainn Wilson, Leslie David Baker, Angela Kinsey, Brian Baumgartner, Kate Flannery, Phyllis Smith, Creed Bratton, Oscar Nunez, Mindy Kaling, B.J. Novak, Ed Helms

Emmy Ödülleri'nde 2006 yılında En İyi Komedi Dizisi seçilen "The Office", İngiliz orijinalinden uyarlanan bir ABD yapımı. Dizi, Dunder Mifflin adlı yerel Pennsylvania kağıt satış şirketini ve çalışanlarını anlatıyor. Bu konu kulağa ne kadar sıkıcı geliyorsa dizi de onun 180 derece zıttı bir şekilde komik ve eğlenceli. Her biri fazlasıyla orijinal karakterlerin hikayelerini izlerken, "Ben bu karaktere sinir oluyordum, ne zaman en sevdiğim insana dönüştü?" deme olasılığınız da oldukça yüksek. "The Office", kafanızı dağıtmak ve yorgunluğunuzu atmak için izleyebileceğiniz en iyi yapımlardan biri.


8. Normal People (2020) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Emma Norton

Oyuncular: Paul Mescal, Daisy Edgar-Jones, Desmond Eastwood, Aislin McGuckin, Sarah Greene, Frank Blake, India Mullen, Eliot Salt

Başrolündeki Paul Mescal'in Hollywood'un radarına girmesini sağlayan "Normal People" dizisi, romantik dram türünde oldukça büyük ilgi gören 12 bölümlük bir mini dizi. "Normal People", farklı geçmişlerden gelen ama İrlanda'nın küçük bir kasabasında yaşayan Marianne ve Connell'ın, birbirlerinin romantik hayatlarına girip çıkmalarını izliyor.


9. Mad Men (2007-2015) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Matthew Weiner

Oyuncular: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Aaron Staton, Rich Sommer, John Slattery, Kiernan Shipka

2008, 2009, 2010 ve 2011 yıllarında Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama Dizisi seçilen "Mad Men", 1960'lardaki bir reklam ajansını merkezine alan bir dönem dizisi. 1960'ların başında New York'un en prestijli reklam ajanslarından biri hakkında, firmanın en gizemli ama son derece yetenekli reklam yöneticilerinden biri olan Donald Draper'a odaklanıyoruz.


10. Killing Eve (2018-2022) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

Oyuncular: Jodie Comer, Sandra Oh, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell, Sean Delaney, Edward Bluemel, Camille Cottin

Aksiyon, macera ve dram türlerindeki "Killing Eve", listemizdeki bir diğer Phoebe Waller-Bridge imzalı yapım. Jodie Comer'a 2019 yılında Dram Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu dalında Emmy kazandıran "Killing Eve", bulabileceğiniz en içten, en kendine özgü dedektiflik dizilerinden biri. Bir dizi olayın ardından, bir polis ile bir suikastçının hayatları ayrılmaz bir şekilde birbirine bağlanır.


11. The Marvelous Mrs. Maisel (2017-2023) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Amy Sherman-Palladino

Oyuncular: Rachel Brosnahan, Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Tony Shalhoub, Matteo Pascale, Matilda Szydagis, Kevin Pollak

Emmy Ödülleri'nde 2018 yılında En İyi Komedi Dizisi seçilen "The Marvelous Mrs. Maisel", tüm hayatını mükemmel bir eş ve anne olmaya adamış bir kadının bir anda kocası tarafından terk edilmesiyle başlayan hikayesini anlatıyor. 1950'lerin New York'unda geçen dizi, Midge Maisel'ın hiç kimsenin öngöremediği bir şekilde kendisine 'stand-up' komedyeni olarak bir kariyer çizmesini konu alıyor.


12. Sex and the City (1998-2004) – IMDB Puanı 7.3

Yaratıcı: Darren Star

Oyuncular: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon

Emmy Ödülleri'nde 2001 yılında En İyi Komedi Dizisi seçilen "Sex and the City", New York'ta yaşayan dört kadını, onların günlük, romantik ve mesleki hayatlarını takip ediyor. Üst sınıf bir hayatla New York'un en canlı ve şaşalı manzaralarını bize sunan dizi, hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için izleyebileceğiniz bir komedi dizisi. 2008 yılında "Sex and the City", 2010 yılında ise "Sex and the City 2" isimli iki filmle hikayesi devam eden "Sex and the City"nin 2021 yılında başlayan "And Just Like That..." isimli bir devam dizisi de bulunuyor.


13. The Leftovers (2014-2017) – IMDB Puanı 8.3

Yaratıcılar: Damon Lindelof, Tom Perrotta

Oyuncular: Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston,

Dram, fantasik ve gizem türlerindeki "The Leftovers" dizisinde, küresel insan nüfusunun %2'sinin ortadan kaybolmasından üç yıl sonra, küçük bir New York topluluğundaki bir grup insan, olayın açıklanamayan doğasının trajedisiyle başa çıkmaya ve hayatlarına devam etmeye çalışır.


14. The Wire (2002-2008) – IMDB Puanı 9.3

Yaratıcı: David Simon

Oyuncular: Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn, Wendell Pierce, John Doman, Deirdre Lovejoy, Seth Gilliam, Domenick Lombardozzi, Clarke Peters

Yapımcılığı ve yazarlığını iki kez Primetime Emmy Ödülü almış David Simon'ın yaptığı HBO yapımı "The Wire" dizisi, televizyon tarihinin en gerçek, en yalın ve en iyi yapımlarından biri olarak kabul ediliyor. "The Wire", Baltimore'un uyuşturucu dolu sokaklarını, suç-ceza kavramını, polislerin uyuşturucu ile savaşını, iyi ve kötü olmanın ne ifade ettiğini konu alıyor. Ve bazen iyi ile kötüyü ayırt etmek için bir rozetten fazlasına ihtiyaç oluyor. "The Wire" dizisi, insanların, hayalleri ve idealleri uğruna neler yapabileceğini, nasıl değişimler geçirebileceğini de büyük bir ustalıkla anlatıyor.


15. The Bear (2022-) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Christopher Storer

Oyuncular: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Matty Matheson

Mutfaktan alevlerin ve bolca öfkenin yükseldiği "The Bear", Carmen "Carmy" Berzatto adlı genç ve yetenekli şefin kendisini bir anda abisinin sandviç dükkanı The Original Beef of Chicagoland'de bulmasıyla yaşanılanları anlatıyor. Ailede yaşanan bir kaybın ardından evine geri dönen Carmy, Michelin yıldızlı restoranların ardından küçük bir işletmeyi yönetme konusunda türlü zorluklar yaşarken, mutfağın geri kalan üyeleri de ona yardımcı olmak konusunda pek istekli değildir. Son dönemin en beğenilen dizilerinden, hem izleyici hem de eleştirmenlerden tam puan alan "The Bear"; travmalar, insan psikolojisi, sevgi, aile ve tabii ki yemek üzerine etkileyici bir yapım.


16. I May Destroy You (2020) – IMDB Puanı 8.1

Yaratıcı: Michaela Coel

Oyuncular: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu, Stephen Wight

İz bırakan bir dram dizisi olan "I May Destroy You", çağdaş yaşamda cinsel rıza sorunu, flört ve ilişkiler dünyasında özgürleşme ve sömürü arasındaki ayrımı nasıl yaptığımız ekseninde ilerliyor. BAFTA Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Mini Dizi ödülü alan "I May Destroy You", Mini Dizide En İyi Senaryo kategorisinde de Emmy Ödülü kazandı.


17. Black Mirror (2011-) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Charlie Brooker

Son sezonlara doğru izleyici ve eleştirmenlerden eleştiriler alsa da "Black Mirror"ın, zihinlere kazınan bölüm ve sezonlara imza attığı yadsınamaz. Dram, gizem ve bilim kurgu türlerindeki "Black Mirror", insanlığın en büyük yeniliklerinin ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı, sapkın, yüksek teknolojili bir çoklu evreni keşfeden bir antoloji dizisi. "Black Mirror", hemen her bölümünde, teknoloji ve teknolojinin yozlaştırdığı modern toplum çerçevesinde birbirinden tamamen bağımsız konuları ele alırken, oyuncu kadrosu da her bölümde değişiyor.


18. BoJack Horseman (2014-2020) – IMDB Puanı 8.8

Yaratıcı: Raphael Bob-Waksberg

Seslendirme Kadrosu: Will Arnett, Alison Brie, Aaron Paul, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins

Komedi ve dram türlerindeki animasyon dizisi "BoJack Horseman", hayvanların insan gibi davranarak insanlarla birlikte yaşadığı bir evrende, 90'larda ünlü bir televizyon oyuncusuyken, şöhretini yitiren bir atın 2010'lu yıllarda yeniden Hollywood'a girme çabasını anlatıyor. Bolca sarkazm, gönderme ve sembolizm ile "BoJack Horseman" dizisinde kendinizden ve içinde yaşadığınız dünyadan ne kadar çok şey bulduğunuza şaşırabilirsiniz.


19. Six Feet Under (2001-2005) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcı: Alan Ball

Oyuncular: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Rachel Griffiths, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Justina Machado, Jeremy Sisto, James Cromwell

Dokuz Primetime Emmy ve üç Altın Küre ödülü alan HBO'nun unutulmaz dizisi "Six Feet Under"; cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle birlikte değişen hayatlarını anlatıyor. Komedi ve dram türlerindeki kült dizi "Six Feet Under", bugün hala en çok izlenen yapımlardan biri.


20. Atlanta (2016-2022) – IMDB Puanı 8.6

Yaratıcı: Donald Glover

Oyuncular: Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield, Zazie Beetz

Altı Emmy ödüllü komedi ve dram dizisi "Atlanta", yapıma ismini veren Atlanta şehrinde yaşayan Earl ve kuzeni Alfred'in, rap dünyasında kendi yollarını çizmeye çalışmasını konu alıyor. Bu süreçte ırk, ilişkiler, yoksulluk, statü ve ebeveynlik konularıyla çarpışarak, sosyal ve ekonomik sorunlarla yüz yüze gelirler.


21. The Americans (2013-2018) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Joseph Weisberg

Oyuncular: Keri Russell, Matthew Rhys, Keidrich Sellati, Holly Taylor, Noah Emmerich, Costa Ronin

"The Americans", şaşırtıcı derecede gerilimli bir casus draması olarak karşımıza çıkıyor. "The Americans" dizisinde, gizli KGB ajanları Philip ve Elizabeth Jennings'in Amerikalı bir aile kılığında yaşamlarını sürdürürken dahil oldukları olayları izliyoruz. Soğuk Savaş döneminin ahlaki çatışmalarını, aile, inanç ve ulus kavramlarını, kurulan ve ihanete uğrayan dostlukları derinlemesine inceliyoruz. Politik gerilim dizisi dendiğinde akla ilk gelen ve en başarılı örneklerden "The Americans"ın başrollerinde -gerçek hayatta da evli olmalarından kaynaklı olabilir- mükemmel uyumlarıyla Keri Russell ve Matthew Rhys yer alıyor.


22. True Detective (2014-) – IMDB Puanı 8.9

Yaratıcı: Nic Pizzolatto

Oyuncular: Matthew McConaughey, Mahrshala Ali, Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Woody Harrelson

Beş Primetime Emmy ödülü sahibi ve HBO'nun en prestijli dizilerinden olan "True Detective", her sezon farklı bir cinayet ve polis soruşturmasıyla birlikte polislerin sırlarla dolu kişisel hayatlarına odaklanıyor. Dizinin antoloji yapısından dolayı her sezon, oyuncu kadrosunda ve başrollerde başka ünlü isimleri görüyoruz.


23. The Handmaid's Tale (2017-) – IMDB Puanı 8.4

Yaratıcı: Bruce Miller

Oyuncular: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Madeline Brewer, Max Minghella, Joseph Fiennes, Samire Wiley, Amanda Brugel, Bradley Whitford, Alexis Bledel

Son yılların en ses getiren dizilerinden "The Handmaid's Tale", Margaret Atwood'un ödüllü ve çok satan "Damızlık Kızın Öyküsü" isimli romanından uyarlanıyor. 15 Emmy ve iki Altın Küre ödüllü "The Handmaid's Tale" dizisi, Gilead distopyasındaki totaliter toplum hayatını konu alıyor. Çevresel felaketler ve düşen doğum oranları nedeniyle Gilead, kadınlara devlet mülkü gibi davranan tutucu bir rejimle yönetilmeye başlanır. Offred son kalan doğurgan kadınlardandır ve bir Komutan'ın evinde hizmetçi olarak çalışmaktadır. Hizmetçi kadınlar, bu yozlaşmış dünyada popülasyonu artırmak için damızlık olmaya zorlanmaktadır. Gilead'daki herhangi birinin casus olabileceği bu korkunç toplumda Offred; komutanlar, onların acımasız eşleri, Martha'lar ve hizmetçi arkadaşları arasında sıradan biridir. Offred'in tek amacı hayatta kalmak ve kendisinden alınan kızını bulabilmektir, ancak onun amacı, içinde yaşadığı toplumun kurtuluşu haline gelebilir.


24. Chernobyl (2019) – IMDB Puanı 9.4

Yaratıcı: Craig Mazin

Oyuncular: Jessie Buckley, Jared Harris, Stellan Skarsgard, Adam Nagaitis, Emily Watson, Paul Ritter, Robert Emms, Sam Troughton

Emmy Ödülleri'nde 2019 yılında En İyi Mini Dizi seçilen "Chernobyl", 1986 yılında gerçekleşen nükleer felaketi anlatıyor. Gerçek olayların konu alındığı "Chernobyl" dizisinde, Nisan 1986'da Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'ndeki Çernobil nükleer santralinde meydana gelen patlamanın, dünyanın en kötü insan kaynaklı felaketlerinden biri haline gelişini izliyoruz. Dizinin çarpıcılığının, yapımın kalitesini artırması bir yana, zaman zaman izlemeyi oldukça zorlaştırdığı konusunda da uyarmalıyız. Yani yüreğiniz kaos ve drama dayanıklı değilse, buna hazır olduğunuz bir zaman ama muhakkak izlemenizi öneririz.


25. Stranger Things (2016-2025) – IMDB Puanı 8.7

Yaratıcılar: Matt Duffer, Ross Duffer

Oyuncular: Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joey Keery, Sadie Sink, Maya Hawke

"Stranger Things", küresel ölçekli bir fenomene dönüşmesi nedeniyle "Son 25 Yılın En İyi 25 Dizisi" listesinde olmayı hak ediyor. Bilim kurgu öğeleriyle desteklense de özünde tam bir fantastik korku dizisi olan "Stranger Things", 80'ler nostaljisini iliklerine kadar işliyor. Dizi, Hawkins isimli küçük bir kasabada yaşanan doğaüstü ve korkunç olayları konu alıyor. Olaylar, 12-13 yaşlarındaki dört kişilik arkadaş grubu Will, Dustin, Mike ve Lucas'ın etrafında şekilleniyor. Bir gün Will, esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur ve Eleven isimli küçük gizemli bir kız ortaya çıkar. "Stranger Things", her sezonunda daha karanlık bir forma bürünerek gelişiyor. Bu da izleyicilerin diziden çok daha fazla zevk almasını sağlıyor.


Emmy Ödüllü En İyi Drama Dizileri

Emmy Ödüllü En İyi Komedi Dizileri

Emmy Ödüllü En İyi Mini Diziler

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler