Nisan 2024'te İzlenebilecek Dizi Önerileri

Yerli ve yabancı platformlarda yayınlanmaya başlayan veya yeni sezonu gelen, mutlaka izlemeniz gereken Nisan 2024 dizileri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
28 Mart 2024 Perşembe 12:16 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan 2024 Dizileri

Parish (1 Nisan)

Yaratıcı: Sunu Gonera

Oyuncular: Giancarlo Esposito, Zackary Momoh, Ivan Mbakop, Arica Himmel, Dax Rey

Bir suç draması olan "Parish" dizisi, ABD'nin güney limanlarında çoğunlukla belgesiz göçmenleri sömürmesiyle tanınan Zimbabveli bir gangsteri almayı kabul edince hayatı altüst olan bir taksi şoförünü takip ediyor. "Parish" dizisi, 1 Nisan'dan itibaren TV+'ta seyirciyle buluşuyor.


Ripley (4 Nisan)

Yaratıcı: Steven Zaillian

Oyuncular: Andrew Scott, Dakota Fanning, Johnny Flynn, Pasquale Esposito, Eliot Sumner, Liz Tancredi, John Malkovich

Suç, dram ve gerilim türlerindeki "Ripley" dizisi, 1960'larda geçiyor. Varlıklı bir adamın İtalya'daki serseri oğlunu eve geri dönmesi için ikna etmekle görevlendirilen Tom Ripley, aldatmaca, sahtekarlık ve cinayet dolu karmaşık bir hayata adım atar. "Ripley" dizisi, Patricia Highsmith'in psikolojik gerilim romanı "The Talented Mr. Ripley (Yetenekli Bay Ripley)"den uyarlanıyor. Roman, 1999'da Anthony Minghella tarafından Matt Damon, Gwyneth Paltrow ve Jude Law'un başrollerinde oynadığı ve bir kült haline gelen aynı isimli film uyarlamasına da sahip. Sekiz bölümlük "Ripley" mini dizisi, 4 Nisan'dan itibaren Netflix'te izlenebilir.


Sugar (5 Nisan)

Yaratıcı: Mark Protosevich

Oyuncular: Colin Farrell, Kirby, Amy Ryan, Dennis Boutsikaris, Nate Corddry, Alex Hernandez, James Cromwell, Anna Gunn

Gizem, dram ve suç türlerindeki "Sugar" dizisinde, Özel Dedektif John Sugar, efsanevi bir Hollywood yapımcısının torunu olan Olivia Siegel'ın gizemli kayboluşunu inceliyor. "Sugar" dizisi, 5 Nisan'dan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşuyor.


Parasyte: The Grey (5 Nisan)

Yaratıcı: Hitoshi Iwaaki

Oyuncular: Koo Kyo-hyan, Jeon So-nee, Jung Hyun Lee

Aksiyon, gerilim ve bilim kurgu türlerindeki "Parasyte: The Grey" dizisinde, tanımlanamayan parazitler insanları vahşi bir şekilde ele geçirip güç kazanmaya başlayınca insanlık bu büyüyen tehditle savaşmak zorunda kalır. "Parasyte: The Grey" dizisi, 5 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında.


Prens, 2. Sezon (9 Nisan)

Yaratıcı: Bülent İşbilen

Oyuncular: Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Onur Özaydın

Bongomia kralının şüpheli ölümünün ardından, gözden düşmüş ve kimsenin umursamadığı prens tahta geçer ve karmaşık bir hikaye başlar. "Prens" dizisi, 2. sezonu ile 9 Nisan'dan itibaren BluTV'de yayınlanıyor.


Kuş Uçuşu, 3. Sezon (11 Nisan)

Yönetmen: Burak Müjdeci

Oyuncular: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Demircan Kaçel, Şifanur Gül, Melih Selçuk, Defne Kayalar

Genç bir hayran, ünlü bir haber sunucusunun yanında stajyer olarak çalışmaya başlar. Ancak kısa süre sonra hırs, kıskançlık ve görülme arzusunun karanlık tarafıyla yüzleşir. Final sezonuyla karşımıza çıkan "Kuş Uçuşu" dizisinin 3. sezonunda, tahtın sahibi konusunda yaşanan ani değişim tüm dengeleri bozuyor ve yeni ittifakların kurulmasına yol açıyor. Ormanın, aslan ve kuş arasındaki değişmez sanılan kanunları bir kez daha altüst olurken, farklı kuşaklar arasında yaşanan çatışmalar ve zirvede kalabilmek için verilen mücadele son kez tüm heyecanıyla devam ediyor. "Kuş Uçuşu" dizisi, final sezonu olan 3. sezonu ile 11 Nisan'da Netflix'te.


Fallout (11 Nisan)

Yaratıcılar: Geneva Robertson-Dworet, Graham Wagner

Oyuncular: Ella Purnell, Walton Goggins, Aaron Moten, Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Michael Emerson

Tüm zamanların en büyük video oyunlarından birinden ilham alan "Fallout" dizisi, neredeyse hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada, var olanlarla olmayanların hikayesini anlatıyor. Kıyametten 200 yıl sonra, lüks Fallout sığınağının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı radyasyonla dolu cehenneme geri dönmeye zorlanır ve kendilerini inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddet içeren bir evrende bulduklarında şaşırırlar. "Fallout" dizisi, 11 Nisan'dan itibaren Prime Video'da.


Midsummer Night, Bir Yaz Gecesi (11 Nisan)

Yaratıcı: Per-Olav Sorensen

Oyuncular: Pernilla August, Dennis Storhoi Yngvild Stoen Grotmol

Dram türündeki "Midsummer Night (Bir Yaz Gecesi)" – orijinal ismiyle "Midtsommernatt"- mini dizisinde, Carina, ailesini İsveç'te geleneksel yaz dönümü kutlaması için bir araya toplar. Ancak uzun süredir gizlenen sırlar açığa çıkmaya başlayınca bu mutlu günleri berbat olur. "Midsummer Night (Bir Yaz Gecesi)" dizisi, 11 Nisan'da Netflix'te.


Franklin (12 Nisan)

Oyuncular: Michael Douglas, Noah Jupe, Marc Duret, Eddie Marsan, Lily Dupont, Daniel Mays, Ludivine Sagnier

Biyografi, dram ve tarih türlerindeki "Franklin" dizisi, Franklin'in kariyerindeki en büyük kumarlardan birinin hikayesini araştırıyor. Franklin, 70 yaşındayken İngiliz casusları ve Fransız muhbirleri alt ederek 1778'deki Fransız-Amerikan ittifakının mühendisliğini yaptı. "Franklin" dizisi, 12 Nisan'da Apple TV+'ta.


The Sympathizer (15 Nisan)

Oyuncular: Hoa Xuanda, Robert Downey Jr., Scott Ly, Fred Nguyen Khan, Toan Le

Komedi, dram ve tarih türlerindeki "The Sympathizer" dizisinde, Vietnam Savaşı'nın sonlarına doğru, Güney Vietnam ordusundan kaçıp ABD'ye sığınan bir adam, çifte ajan olarak çalışmaya devam ediyor. "The Sympathizer" dizisi, 15 Nisan'da BluTV'de.


Under The Bridge (17 Nisan)

Yaratıcı: Quinn Shephard

Oyuncular: Riley Keough, Lily Gladstone, Archie Panjabi

Gerçek olaylara dayanan "Under The Bridge" dizisinde, 14 yaşında bir kız olan Reena Virk, arkadaşlarıyla bir partiye gider ve bir daha eve dönmez. Vahşi cinayetle ilgili olarak yedi genç kız ve bir erkek çocuk suçlanır. Sekiz bölümlük "Under The Bridge" mini dizisi, 17 Nisan'dan itibaren Hulu'da yayınlanıyor.


Feud: Capote vs. The Swans (17 Nisan)

Yaratıcılar: Jaffe Cohen, Ryan Murphy, Michael Zam

Oyuncular: Jessica Lange, Alison Wright, Naomi Watts

Biyografi ve dram türlerindeki "Feud: Capote vs. The Swans"; Bette Davis ve Joan Crawford ile Truman Capote ve New York elitlerinin de aralarında bulunduğu ünlü kan davalarına odaklanan bir antoloji dizisi. "Feud: Capote vs. The Swans" dizisi, 17 Nisan'da Disney+'ta.


The Upshaws, 5. Kısım (18 Nisan)

Yaratıcılar: Regina Y. Hicks, Wanda Sykes

Oyuncular: Mike Epps, Kim Fields, Khali Spraggins, Wanda Sykes

Komedi türündeki "The Upshaws" dizisi, Indiana'da yaşayan işçi sınıfından Afro-Amerikalı bir ailenin, herhangi bir plan olmaksızın işleri yoluna koyma ve doğru olanı yapma mücadelesine odaklanıyor. Dizinin 5. kısmında ise Upshaw Ailesi'nin iniş çıkışlar ve değişikliklerle dolu hayatını konu alan yepyeni bir sezon izliyoruz. Yaşadıkları her ne olursa olsun onlar için aile her zaman, her şeyden önce gelir. "The Upshaws" dizisi, 5. kısmı ile 18 Nisan'da Netflix'te.


Dead Boy Detective (25 Nisan)

Yaratıcı: Steve Yockey

Oyuncular: Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura

Aksiyon, macera ve komedi türlerindeki "Dead Boy Detective" dizisinde, Charles Rowland ve Edwin Paine, öbür dünyaya gitmeyip yeryüzünde kalmaya ve doğaüstü olayları içeren suçları araştırıyor. Sinir bozucu bir hayalet seni rahatsız mı ediyor? Yoksa bir iblis anılarını mı çaldı? O zaman Ölü Dedektifler Bürosu'nu arayabilirsin. "Dead Boy Detective" dizisi, 25 Nisan'da Netflix'te.


Arjen (26 Nisan)

Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski, Cemal Toktaş

"Arjen" dizisi, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan bir çocuğun bir suikastçıya dönüşme hikayesini konu alıyor. Himayesine girdiği aileyi düşmanlarından korumak için her şeyi yapan Arjen, acımasızlığıyla tanınan biridir. Ancak ailesinin kendisine verdiği bir görev, onu büyük bir yol ayrımına getirecek ve Arjen'i hiç beklemediği bir hayatın tam ortasına sürükleyecektir. "Arjen" dizisi, 26 Nisan'da GAİN'de.


Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story (26 Nisan)

Jon Bon Jovi'nin hayatına ve grubun New Jersey kulüplerinden küresel şöhrete uzanan yolculuğuna bir bakış sağlayan kişisel videolar, fotoğraflar ve müzikler içeren mini belgesel dizi "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", Bon Jovi'nin hikayesini takip ediyor. "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" belgesel dizisi, 26 Nisan'da Disney+'ta.


Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Tiyatro Rehberi

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Beetlejuice Beetlejuice” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

Mart Ayı Film Önerileri
Mart Ayı Film Önerileri

Mart Ayı Film Önerileri

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları
43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

43. İstanbul Film Festivali'nin Dikkat Çeken Yapımları

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi Hakkında Tüm Detaylar

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Fly Me To The Moon” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kuvvetli Bir Alkış” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kuvvetli Bir Alkış” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kuvvetli Bir Alkış” Dizisi Hakkında Her Şey