Cate Blanchett'ın En İyi Filmleri

Hollywood'un en başarılı oyuncularından, En İyi Kadın Oyuncu dalında pek çok adaylığı, iki Oscar, üç Altın Küre ve üç BAFTA ödülü bulunan Cate Blanchett'ın fantastikten komediye, gerilimden romantiğe en iyi filmleri.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
17 Ekim 2022 Pazartesi 15:07 | Son Güncellenme:
31 dakika okunma süresi
Cate Blanchett'ın En İyi Filmleri

1.Lord of the Rings Üçlemesi – IMDB Puanı

Yönetmen: Peter Jackson

Oyuncular: Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Sean Bean, Sean Astin, Billy Boyd, Andy Serkis, Ian Holm, Cate Blanchett, Christopher Lee, John Rhys-Davies, Liv Tyler, Hugo Weaving

Cate Blanchett'ın filmografisi ünlü ve başarılı filmlerle dolu olsa da listede "Lord of the Rings" serisinden daha ünlü ve efsaneleşmiş yapım bulmak mümkün olmayabilir. Özünde bir "kahramanın yolculuğu" hikayesi olan üçleme J. R. R. Tolkien'in aynı adlı kitap serisinden uyarlandı. Yolculuk filmlerinin ana kaynağı mitolojik yolculuk hikayeleri olduğu için ve fantastik filmler de mitolojiden hayli esinlendiği için izlemesi oldukça heyecanlı bir macerayla karşı karşıyayız. Seri "Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring" (2001), "Lord of the Rings: The Two Towers" (2002) ve "Lord of the Rings: The Return of the King" (2003) filmlerinden oluşuyor. Shire'da sakin bir hayat yaşayan bir Hobbit ve sekiz arkadaşı, güçlü 'Tek Yüzük'ü yok etmek ve Orta Dünya'yı Karanlık Lord Sauron'dan kurtarmak için uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkar. Özellikle üçüncü filmin, bugün hala sinema tarihinin en iyi savaş sahnelerini barındırdığı düşünülüyor. Cate Blanchett, seride Galadriel isimli yüzlerce yıl yaşında bir Elf'i canlandırıyor. Asil, bilge ama iyiliğin temsilcisi olmasına rağmen karanlık tarafları da olan bir karakteri canlandıran Blanchett, filmlerde kitaplardaki kadar detaylı anlatılmasa da önemli olan bir karakteri kısa sürede oldukça nüanslı bir şekilde yansıtıyor. 2012, 2013 ve 2014 yıllarında vizyona giren "The Hobbit" üçlemesinde de aynı rolü canlandırmaya devam etti. Ayrıca Amazon Prime'da yayınlanan "The Lord of the Rings: The Rings of Power" dizisinin ana karakteri de Galadriel. Ancak dizinin, karakterin gençlik yıllarında geçmesi nedeniyle Blanchett tarafından değil, Morfydd Clark isimli başka bir oyuncu tarafından canlandırılıyor. Yine de ilerleyen sezonlarda, zaman ilerledikçe veya birkaç 'flashforward' sahnesinde yetişkin Galadriel olarak yeniden Cate Blanchett'ı görür müyüz? Belki.


2.Tar (2022) – IMDB Puanı 7.5

Yönetmen: Todd Field

Oyuncular: Cate Blanchett, Noemie Merlant, Nina Hoss, Sophie Kauer

Batı klasik müziğinin uluslararası dünyasında geçen "Tar" filmi, yaşayan en büyük besteci-şeflerden biri ve büyük bir Alman orkestrasının ilk kadın yöneticisi Lydia Tar'ı merkezine alıyor. Todd Field'ın senaryosunu yazıp yönettiği filmde Cate Blanchett, Lydia Tar'ı canlandırıyor. Blanchett, bu performansı ile izleyenleri kendine hayran bırakarak BAFTA'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı ve aynı kategoride Oscar adaylığı elde etti.


3.Blue Jasmine (2013) – IMDB Puanı 7.3

Yönetmen: Woody Allen

Oyuncular: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard, Sally Hawkins

Woody Allen'ın sevilen filmi "Blue Jasmine"de New York'taki şaşalı hayatını, milyarder kocasının işlerinin batması nedeniyle bırakmak zorunda kalan Jasmine'in, San Francisco'da sıfırdan zengin olup lüks hayatına geri dönmeye çalışırken kendisini daha büyük bir kaosun içinde bulmasını izliyoruz. "Blue Jasmine", Blanchett'ın en ünlü filmi olmasa da pek çok izleyici ve eleştirmen bunun, oyuncunun kariyerindeki en iyi performansı olduğu konusunda hemfikir görünüyor. Üstelik Blanchett'a ikinci Oscar ödülünü ve üçüncü Altın Küre'sini kazandırdı.


4.Elizabeth (1998) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Shekhar Kapur

Oyuncular: Cate Blanchett, Joseph Fiennes, Kelly Macdonald, Emily Mortimer

Cate Blanchett'a En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre kazandıran "Elizabeth" filminde Blanchett, Kraliçe I. Elizabeth'i canlandırıyor. Kraliçenin erken dönemine odaklanan yapım, Blanchett'ın Hollywood'un önemli güçlerinden biri haline gelmesine yardımcı olan film olarak biliniyor. İzleyici, Elizabeth'in iktidara yükselişinin tüm detaylarını, bu önemli tarihi karakterin tüm çatışmalarına yakından bakma fırsatı buluyor. Shekhar Kapur'un yönettiği "Elizabeth"in ardından Cate Blanchett, yine Kapur imzalı "Elizabeth: The Golden Age" (2007) filminde de Kraliçe I. Elizabeth'i canlandırdı. Elizabeth'in tahttaki son yıllarına odaklanan yapımda da Blanchett performansıyla övgü topladı. "Elizabeth" filmini severseniz, hemen ardından "Elizabeth: The Golden Age"i de izlemenizi öneririz.


5.Don't Look Up (2021) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Adam McKay

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Kid Cudi, Himesh Patel, Tomer Sisley

Adam McKay'in yönettiği ve David Sirota ile yazdığı "Don't Look Up" filmi, iki gökbilimcinin dünyayı yok etmek üzere gelen bir kuyruklu yıldızı keşfetmeleri ve bu konuda önlem almak için başta hükümet olmak üzere insanları uyarmaya çalışmasını konu alıyor. Bir kara komedi olan "Don't Look Up", insanların dünyanın sonuna karşı ne kadar kayıtsız olduğunu anlatıyor. "Don't Look Up", insanların kapitalist sistem, politika ve medya üçgeninde kaybolarak gerek küresel ısınma ve iklim krizi gerekse covid-19 gibi tüm küresel felaketlerin karşısındaki duruşunu eleştiren bir kara komedi. Bu üçgende Cate Blanchett da bir program sunucusu olarak medyayı temsil ediyor. Filmin tonuyla uyumlu bir performans sergileyen Blanchett, başrolde olmaması nedeniyle sahneyi çalmaması gerektiğini bilse de Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence gibi başarılı isimlerle aynı karede yer alırken gölgede kalmayacak kadar deneyimli ve yeteneğini belli ediyor.


6.Nightmare Alley (2021) – IMDB Puanı 7.0

Yönetmen: Guillermo del Toro

Oyuncular: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Rooney Mara, Richard Jenkins

Başarılı yönetmen Guillermo del Toro'nun senaryo ekibinde yer aldığı ve yönettiği "Nightmare Alley", birkaç sözüyle insanları kolaylıkla manipüle edebilen bir adamın, ondan daha tehlikeli psikiyatrist bir kadınla tanışmasını anlatıyor. Blanchett, filmde psikiyatristi canlandırıyor. Femme fatale karakterlerin arketipini detaylı bir şekilde çalışan Blanchett, bu tarz bir rolü modern bir yorumla özünü koruyarak ama stereotiplere düşmeden canlandırmayı başarıyor. Cate Blanchett'ın iyi-kötü spektrumunda geniş bir yelpazeye dağılan karakterleri canlandırmayı sevdiğini biliyoruz, yine de bu kadar şeytani bir karakteri canlandırdığını pek sık görmüyoruz. O kadar göz alıcı bir "kötü" sahneliyor ki keşke daha çok bu tarz roller üstlense demeden geçemiyoruz.


7.Thor: Ragnarok (2017) – IMDB Puanı 7.9

Yönetmen: Taika Waititi

Oyuncular: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Anthony Hopkins, Taika Waititi

Cate Blanchett ve kötü karakter kelimlerini yan yana geçirmişken "Thor: Ragnarok"tann bahsetmemek olmaz. Taika Waititi'nin kendine has yönetmenliği sayesinde, neredeyse gözden düşmüş olan "Thor" serisi, "Thor: Ragnarok" ile bir anda yükselişe geçti. Sakaar gezegeninde esir düşen Thor, Asgard'a dönmek ve güçlü, acımasız kız kardeşi Hela'nın elindeki dünyasının yıkımı olan Ragnarok'u durdurmak için zamanla yarışır. Cate Blanchett, filmde Thor'un ablası ve inanılmaz güçlü Hela karakterini canlandırıyor. Tabii ki inanılmaz güçlü oluşu, inanılmaz acımasız oluşuyla bir araya gelince Thor için dişli bir rakip oluyor. Hem karakter hem de Balnchett'ın performansı sayesinde film daha da iyi bir seyir zevki sağlıyor. Tabii ki bu tekno süper kahraman filminin atmosferi nedeniyle burada çok daha karikatürize bir kötü karakter görüyoruz ancak Blanchett, bu karakteri bile üç boyutlu kılmayı başarıyor.


8.I'm Not There (2007) – IMDB Puanı 6.8

Yönetmen: Todd Haynes

Oyuncular: Cate Blanchett, Christian Bale, Heath Ledger, Ben Whishaw, Richard Gere, Marcus Carl Franklin, Kris Kristofferson

Cate Blanchett'ın, Bob Dylan'ı canlandırdığını söylesek, "I'm Not There" filmini izlemeyenler için kulağa tuhaf gelen bir fikir canlanabilir. Ancak bu yaşandı ve ortaya kesinlikle izlemeye değer bir yapım çıktı. Aslında filmde Bob Dylan'ı canlandıran tek oyuncu Cate Blanchett değil. Todd Haynes imzalı "I'm Not There"de altı karakter, bu önemli müzisyenin yaşamını ve çalışmalarının farklı ir yönünü somutlaştırarak Bob Dylan'ın hayatını aktarıyor. Cate Blanchett'ın bölümü olan Jude karakterinin merkeze geldiği kısmın, filmin en başarılı bölümü olduğu konusunda çoğu izleyici ve eleştirmen hemfikir. Blanchett, görünüşünden hareketlerine ve tavrına bildiğimiz, tanıdığımız Bob Dylan'a en çok yaklaşan oyuncu olarak filmde dikkat çekiyor.


9.Ocean's Eight (2018) – IMDB Puanı 6.3

Yönetmen: Gary Ross

Oyuncular: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Rihanna, Awkwafina

Gary Ross'un Steven Soderbergh'in soygun filmleri "Ocean's"a bir ekleme olarak çektiği "Ocean's Eight" ya da "Ocean's 8", orijinal serideki ana karakterimiz Danny Ocean'ın dolandırıcı kız kardeşi Debbie'nin hapishaneden çıkması ve hemen yeni bir soygun planlamasıyla başlıyor. "Ocean's" filmlerindeki ana kadronun ya tamamı ya da bir karakter hariç tamamı erkeklerden oluşuyordu, "Ocean's Eight"te ise tam tersine kadın bir kadro görüyoruz. Güçlü bir oyuncu kadrosu ve ne yazık ki çok güçlü olmayan bir senaryo ile karşımıza çıkan film, soygun filmlerinin aksiyon, heyecan ve komedisini arayanlar için çok tatmin edici olmayabilir. Ama böyle bir kadro izlemek ve boş zaman geçirmek için kesinlikle keyifli bir yapım. Sandra Bullock'un Debbie Ocean'ı canlandırdığı filmde, Cate Blanchett da onun uzun yıllardır ortağı ve dostu olan Lou'ya hayat veriyor.

10.Cinderella (2015) – IMDB Puanı 6.9

Yönetmen: Kenneth Branagh

Oyuncular: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham Carter, Nonso Anozie, Stellan Skarsgard, Sophie McShera, Holliday Grainger, Derek Jacobi

Babası beklenmedik bir şekilde öldüğünde, genç Ella kendini zalim üvey annesinin ve entrikacı üvey kardeşlerinin insafına bırakır. Asla umudunu yitirmeyen Ella'nın kaderi, cesur bir yabancıyla tanıştıktan sonra değişir. Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini yaptığı film, klasik hikayeye yeni bir şey katmasa da başarılı oyunculuklar, izlemesi keyifli görseller ve göz alıcı kostüm tasarımıyla sevilen bu öykünün zevkli bir günümüz uyarlamasını sunuyor. Blanchett'ın "Thor: Ragnarok gibi burada da karikatürize bir kötü karakteri canlandırdığını söyleyebiliriz. Ancak yine karakterin iki boyutluluğunu aşmayı kısmen başarıyor.


11.The Curious Case of Benjamin Button (2008) – IMDB Puanı 7.8

Yönetmen: David Fincher

Oyuncular: Brad Pitt, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Julia Ormond

Benjamin Button, yaşlı doğan ve zaman ilerledikçe gençleşen bir insandır. Zaman herkes için ileri doğru aksa da Benjamin'in bedeni için terse doğru akar. Biz de Benjamin'in tuhaf hayat hikayesini ve büyük aşkı Daisy ile ilişkisini takip ederiz. "The Curious Case of Benjamin Button", David Fincher ve Brad Pitt birlikte çalıştığı üçüncü film, bu sefer ikiliye Cate Blanchett da dahil oluyor. Pitt ve Blanchett'ın canlandırdığı Benjamin ve Daisy arasındaki, onlarca yola yayılmış romantizmi izlemek oldukça duygusal. İki oyuncu da başarılı bir performans sergiliyor ve aralarındaki kimya kesinlikle uyumlu. Bu da filmi, izlemesi oldukça kolay ve akıcı kılıyor.


12.The Talented Mr. Ripley (1999) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Anthony Minghella

Oyuncular: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman, Jack Davenport, James Rebhorn

1950'lerin sonlarında New York'ta yaşayan çıkarcı ve genç Tom Ripley, zengin bir adam tarafından, şımarık bir 'playboy' olan Dickie Greenleaf'i New York'a getirmek için İtalya'ya gönderilir. Ancak iş başarısızlığa doğru yaklaştıkça Ripley, aşırı önlemler almaya başlar. Cate Blanchett, filmde Ripley'nin yalanlar ağında bir satranç taşı olarak karşımıza çıkan Meredith Logue olarak kısa ama etkili bir performans sergiliyor. Blanchett'ın neden Hollywood'un en çok aranan isimlerinden biri olduğunu, kısa zamanda elindeki malzemeyi en harika şekilde seyirciye aktarabilmesinden anlayabiliyoruz.


13.Notes on a Scandal (2006) – IMDB Puanı 7.4

Yönetmen: Richard Eyre

Oyuncular: Cate Blanchett, Judi Dench, Andrew Simpson

Cate Blanchett'in muhteşem performansları düşünüldüğünde, Richard Eyre tarafından yönetilen ve Patrick Marber tarafından yazılan "Notes on a Scandal" çoğunlukla gözden kaçıyor. Ancak kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir yapım. Blanchett, Londra'daki bir okula yeni gelen sanat öğretmeni Sheba Hart'ı canlandırıyor. Okulun kıdemli öğretmenlerinden Barbara, Sheba'ya karşı duygular beslenemeye başlar. Ancak Sheba'nın 15 yaşında bir öğrenciyle ilişki yaşadığını öğrendiğinde Barbara, bu bilgiyi kendi çıkarları için kullanmaya başlayacaktır. Biraz dram biraz da gerilim için "Notes on a Scandal"ı izlemeyi kesinlikle tercih edebilirsiniz. Film, Sheba rolüyle Cate Blanchett'a üçüncü Oscar, beşinci Altın Küre ve sekizinci SAG adaylıklarını kazandırırken, Barbara karakterini de Judi Dench canlandırıyor.


14.Carol (2015) – IMDB Puanı 7.2

Yönetmen: Todd Haynes

Oyuncular: Cate Blanchett, Rooney Mara, Sarah Paulson, Kyle Chandler, Jake Lacy, John Magaro, Cory Michael Smith

Blanchett, en beğenilen performanslarından birinde, eldivenlerini yanlışlıkla bir New York mağazasında bırakan New Jersey'li zengin bir ev kadını Carol Aird rolünde, "I'm Not There" yönetmeni Todd Haynes ile "Carol"da yeniden bir araya geliyor. Therese Belivet, eldivenleri bulup, ona geri verir. Acılı bir boşanma sürecindeki Carol, minnettarlık içinde Therese'i öğle yemeğine davet eder. Her iki kadın da birbirine anında çekim duyar ve bir ilişkiye başlarlar. Belki. Blanchett, Carol rolüyle yedinci Akademi Ödülü adaylığını ve dokuzuncu Altın Küre adaylığını kazandı. Patricia Highsmith'in romanından uyarlanan "Carol"da Cate Blanchett'a Rooney Mara ve Sarah Paulson eşlik ediyor.


15.The Aviator (2003) – IMDB Puanı 7.5

Yönetmen: Martin Scorsese

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Kate Beckinsale, John C. Reilly, Alec Baldwin, Alan Alda, Ian Holm, Danny Huston, Gwen Stefani, Jude Law, Adam Scott, Kelli Garner, Frances Conroy

"The Aviator" ile efsanevi yönetmen ve havacı Howard Hughes'un 1920'lerin sonundan 1940'ların ortalarına kadar olan kariyerinin ilk yıllarını gösteren bir biyografik film izliyoruz. Cate Blanchett, filmde Oscar ödüllü oyuncu Katharine Hepburn'ü canlandırarak bu rolüyle Oscar alıyor. Bundan daha harika bir durum hayal edemiyoruz. John Logan'ın senaryosunu yazdığı "The Aviator" filmi, başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.


16.Babel (2006) – IMDB Puanı 7.5

Yönetmen: Alejandro Gonzalez Inarritu

Oyuncular: Cate Blanchett, Brad Pitt, Gael Garcia Bernal, Peter Wight, Harriet Walter, Adriana Barraza, Rinkp Kikuchi

Sevilen yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun çok katlı panoramasında Blanchett, kocası Richard ile seyahat eden Amerikalı bir turist olan Susan Jones'u canlandırıyor. İkili, ölümle sarsılan evliliklerini iyileştirmek için Fas'ta seyahat ederken kendilerini daha büyük bir kaosun içinde buluyor. Cate Blanchett'ın filmdeki partneri Brad Pitt ve muhtemelen buradaki uyumları "The Curious Case of Benjamin Button"da ikilinin bir kez daha bir araya gelmesini sağlıyor. Dram türündeki "Babel" filmi, dört farklı ailenin iç içe geçen hikayesini konu alıyor.


17.Mrs. America (2020) – IMDB Puanı 7.9

Yaratıcı: Dahvi Waller

Oyuncular: Cate Blanchett, Rose Byrne, Elizabeth Banks, Uzo Aduba, Kayli Carter, Ari Graynor, Melanie Lynskey, Margo Martindale, John Slattery, Jeanne Tripplehorn

Cate Blanchett'ın en iyi filmlerini incelesek de yaratıcılığını Dahvi Waller'ın üstlendiği mini dizi "Mrs. America"yı da bonus olarak eklemek istedik. Çünkü bu dizi, Blanchett'ın en iyi yapımlarından biri olmakla birlikte, Phyllis Schlafly karakteri de en iyi performanslarından biri. Dokuz bölümlük dizi, muhafazakar aktivist Phyllis Schlafly'ın 1970'lerdeki Eşit Haklar Değişikliği hareketine karşı beklenmedik bir mücadeleye öncülük etmesini anlatıyor. Dizinin kahramanının, izleyicinin büyük bir kısmının karşısında duracağı bir karakter olması ilginç gelebilir ama yapım, cezbediciliğini tam da buradan yakalıyor. Schlafly, dizideki olayların bağlantı noktası olsa da her bölümde Gloria Steinem'dan Betty Friedan'a kadar hareketin öncülüğünü çeken bir veya iki önemli kadını da takip ediyoruz. Dizi, sürekli bu karşıt mücadele ve zıt görüşler üzerinden ilerlediği için oldukça hareketli gidiyor. Gerçek hayattan kişileri işlerken onlara saygılı bir mesafede kalmayı tercih etmediği için karikatürize karakterler izlemek yerine oldukça gerçekçi ve takip etmesi keyifli kişiler izliyoruz. Zaman zaman hayran kalacağınız, bazense öfkeyle dolacağınız "Mrs. America"nın kadrosunda Cate Blanchett'a başarılı isimler eşlik ediyor.


En İyi Politik Gerilim Dizileri

Hafta Sonu Başlayıp Bitirebileceğiniz Film Serileri

Dünyanın Sonu Konulu Filmler

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri
Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

Coachella Festivali'nin En İyi Stil Görünümleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Yüzyıllık Yalnızlık” Dizisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi
“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

“Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2” Filmi İncelemesi

Nisan Ayı Dizi Önerileri
Nisan Ayı Dizi Önerileri

Nisan Ayı Dizi Önerileri

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler
En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

En İyi Shakespeare Uyarlaması Filmler

Nisan Ayı Film Önerileri
Nisan Ayı Film Önerileri

Nisan Ayı Film Önerileri

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Anyone But You” Filmi Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler
Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

Sevgilinizle Birlikte İzleyebileceğiniz En Romantik Filmler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler
“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Bridget Jones'un Günlüğü 4” Filmi Hakkında Merak Edilenler

“Challengers” Filmi İncelemesi
“Challengers” Filmi İncelemesi

“Challengers” Filmi İncelemesi

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler
“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Feud: Capote vs. The Swans” Dizisi Hakkında Merak Edilenler

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey
“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

“Deadpool & Wolverine” Filmi Hakkında Her Şey

Mart Ayı Dizi Önerileri
Mart Ayı Dizi Önerileri

Mart Ayı Dizi Önerileri