Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ünlü astrolog Filiz Özkol, ağustos ayı burç yorumlarını yazdı.

ABONE OL
28 Temmuz 2020 Salı 16:05 | Son Güncellenme:
18 dakika okunma süresi
Ağustos Ayı Burç Yorumları

 

Duygularınızda geçmişten kaynaklanan bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Geçici olan o günkü gerilimli halinizi fazla önemsemeyin, duygularınızı abartmayın. Yaşamda kaçırdığınız bazı şartları yeniden elde edebilirsiniz. Hayatınızı düzenlemek için ilginç, önemli fırsatlar önünüze kaliteli bir şekilde sunulacak. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Güçlü gruplar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Bu, ortak organizasyon çalışmaları yapacağınız biri olabilir. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, sizi oyalayan yolculukları da gündeme getirecek. Yıllardır beklediğiniz fırsatların karşınıza çıkmasıyla, çalışmalarınız yüksek bir aktivite kazanacak. Başkalarının düşünceleri sizi ilgilendirmeyecek.

Ailenizde esen sıcak havaya rağmen, çevrenize de kayıtsız kalmayacaksınız. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine de, yeniliklerin üzerine atlamadan biraz beklemelisiniz. Çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. İç dengenizin size gerekli olduğu bir dönem. Mantıklı olmak işe yarayacaktır. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz. Aşka ilgi duymanıza rağmen rağmen, tutucu ve alışkanlıklarınıza bağlı bir tutum sergileyerek, anlaşılması zor bir kişilik sergileyeceksiniz. İsteklerinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınız içinde yoğunlaşacaksınız. Hırslarınız konusunda engel tanımayarak, aşkınıza ulaşmaya çalışacaksınız.

Önemli anlaşmaların alt yapısını hazırlarken, işinde uzman kişiler karşınıza çıkaracak. Ne kadar çok kazanıyorsanız kendinizi o denli başarılı hissedebilirsiniz. İşinizden elde ettiğiniz gelir konusunda oldukça hassas davranabilir, haklarınızı elde etmek adına girişimci olabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız zorluklar nedeniyle asıl güvencenin para kazanmaktan ve paraya sahip olmaktan geçtiğini düşünebilirsiniz. Aşk yaşantınızda, karşılıklı çekim duygularınız dorukta olacak. İlişkinizde şimdiye kadar olmadığınız kadar çarpıcı duygular yaşayacaksınız. Karşı cins ile aranızda adını koymadığınız bir duygu karmaşası içinde olabilirsiniz… Bulunacağınız ortamlarda anaç ve koruma duygularınız ortaya çıkacak ve kendinizi çevrenizle bütünleşmiş hissedeceksiniz. Arkadaş gruplarınızı değiştirecek ve yeni bir çevreye gireceksiniz. Belki de, uzun süredir bir türlü kopamadığınız bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz.

İlişkinize yeni bir biçim vermek istiyorsanız, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem. Bu tarihlerde hislerinize yönelmeli ve önem verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz. Yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. Aslında, kişileri gözünüzde büyütmenin bir anlamı yok. Karşınızdaki kişiye olan hayranlığınızı fazla abartabilirsiniz. Hayal kırıklıklarına yatkınsınız. Önemli kararlar arifesinde iseniz, çekinmeden karar vereceksiniz. Çalıştığınız kişilerle iş birliğiniz artıyor. Ani gelişen olaylar karşısında tepkinizi koyacaksınız. Ailenizin istekleri ön plana çıkacak. Yine bu ay arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmalara imza atacaksınız. 

Mantık ve duygu karmaşası yaşatacak, geçmişte yaşadığınız birçok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duyguların geride kaldığını düşünmeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı çok iyi kullanacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Sorumluluklar sizin üzerinizde yoğunlaşacak. Başarılarınıza tek başına sahip çıkarken, çevrenizde lider pozisyonunda olmaya devam edeceksiniz. Bazı zıt düşüncelere karşı taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz. İnsanlar sizden etkilenirken, karşı çıkamıyorlar. Telaşlı, aktif ve heyecanlı bir dönemde bulunuyorsunuz. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin sonucunda avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları emrinize sunulmuş durumda. Grup çalışmaları gibi aktiviteler ve hobileriniz doğrultusunda çalışmalar yapacaksınız. Eğer bu tür grup çalışmalarında esnek davranmazsanız, düşüncelerinize karşı tepkiler alabilir ve ortak çalışmalarınızda problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık anlaşamadığınız konulara çözüm bulmanız gerekiyor. Bu nedenle, sorunlarınızın üstüne gitmek zorundasınız. İmkansız gibi görünen olayları başaracaksınız. İlişkilerinizi denetlemeniz gerekiyor. Baskıcı tavırlarınız çevrenizdekileri üzmesine rağmen, kimseye taviz vermek istemeyeceksiniz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yoğun bir etkileşim içine gireceksiniz. Partnerinizle birlikte romantik günler sizi bekliyor. Onunla birlikte sosyal aktiviteler çerçevesinde grup toplantılarına katılacaksınız. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, partnerinizle size yeni ufuklar açacak. Bu dönem, düşünceler arasında kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Yapacağınız çalışmaların sınırlarını siz belirleyecek, siz çaba göstereceksiniz. 

Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak birçok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen alanlarda büyük paralar kazanabilirsiniz. Yaşam felsefenizde değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Kişiliğiniz ve tavırlarınızla çekiciliğinizi ortaya koyuyorsunuz. Kendinizi daha çok beğeneceksiniz. Egonuzun yüksek olması nedeniyle, bulunacağınız ortamlarda önce kendinizi düşüneceksiniz. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Gizli planlar ve eski bir arkadaşlarınızla yapacağınız “düşünce jimnastikleri” temelinde organizasyonlar önemli olacak.

Yenilikler konusunda temkinli olmalısınız. Bu nedenle; beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konularınızı bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konularla aklınız karışabilir. Mesleğinizle alakalı değişimlere hazır olmalısınız. Bu dönemde daha fazla enerji sarf etmeniz gerekecek. Fanatik düşünceler içinde sıkışabilir ve kendinizi kalıplaşmış duygular içinde bulabilirsiniz. Ailenizle geçinmek için önemli fırsatlar kapınızda. Duygusal hayatınıza belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde takıntılar yaşayabilirsiniz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde sizin için her türlü fedakarlığı yapacak dostlarınız olacak. Çocukları olanlar, onların güzel haberlerine şahit olacaklar. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla, grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz.

Aile büyükleri tarafından destek göreceksiniz. Erkek kardeşlerle yaşanacak iş birlikleri gündeme gelecek. Geçen aydan beri çatışma potansiyeli mevcut olan aile içi ilişkilerde, anlaşmazlıkları artık kendi aranızda halletmiş olmanız gerekir. Eğer hala bir sürtüşme yaşıyorsanız, tüm bu problemlere artık bir son vereceksiniz. Paranın gücünü tanıyacaksınız. Onu kullanmayı ve önemli yatırımlarınızı nasıl yapmanız gerektiği konusunda evrenden size Pluton desteği gelecek. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacak. İç dünyanızda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Bazı doğru düşünceleriniz çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Kişiler üzerindeki izlenimleriniz sizi üzebilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz. Ailenizle ilgili iyi niyetli yaklaşımlarınız ebeveynleriniz tarafından farklı anlaşılabilir. Dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve seyahatlerinizin yurt dışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar.

İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler ve hobileriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer bu tür grup çalışmalarında esnek davranmazsanız, düşüncelerinize karşı tepkiler olabilir, problemlerle karşılayabilirsiniz. Bazı farklı fikirlere karşı da taktikler geliştirmeniz gerekebilir. Ele aldığınız konuları zorlamanın anlamı yok. Düşüncelerinizi akıcı bir şekilde ifade ederken, ikna yeteneğinizi etkin bir şekilde kullanarak, istekleriniz doğrultusunda uygulamalar yapacaksınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. Derin düşüncelere dalmanız, analiz yeteneğinizin güçlü olması, “sakin, heyecanlı, hareketli” tavırlar arasında “gelgit” lerinizin olması çevrenizin ilgisini çekecek. Karşınızdaki kişinin düşüncelerini algılıyorsunuz. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem, düşünceler arasında kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Bazı dargın dostlarınızı bir araya getireceksiniz. Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız.

Karşılıklı işlerde, borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde yalnızca egolarınızı kullanacaksınız. Gelecek kaygılarınız yüzünden çok daha fazla çalışacaksınız yeni projeleriniz ortaya çıkacak ve çevresel ilişkilerinizin de katkılarıyla ortak kazanç platformu oluşturacağınız çalışmaların içinde olacaksınız. Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, insanlara karşı baskıcı davranmamalısınız. Çevrenize karşı uyumlu, yardımsever bir şekilde davranacaksınız. Günlük hayatınızda hareketli ve bol aktiviteli günler yaşayacaksınız. Bazılarınız, iş arkadaşları ile veya yanlarında çalışan kişilerle duygusal yakınlaşmalara girebilirler. Zeki ve güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Yardımsever, karşılık beklemeden vermekten hoşlanan kişilik yapınızla, çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Düzensizlikten nefret eden siz, daha verimli işler çıkaracaksınız. 

Sıra dışı değişimlere hazır olun. Parlak zekanız ve güçlü algılamanız heyecanlarınıza önderlik edecek. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz. Ani olaylar karşısında tepkilerinizin pozitif olması yanlış ilişkileri de başlatabilir. Enerjinizin akıcı olması detayları ve küçük ayrıntıları da gözden kaçırmanıza neden olabilir. İletişim ve hedefleriniz konusunda oldukça başarılı bir döneme gireceksiniz. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Gücünüzün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacak. İlişkinize yeni bir biçim vermek istiyorsanız, tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem. Bu tarihlerde hislerinize yönelmeli ve değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Karşılaşacağınız güçlü ve kariyerli bir kişi ile iş yaşantınızla birlikte aşk yaşantınızı da paylaşabilirsiniz. Bazılarının size katkıları olacak… Uyumlu ve yapıcı düşünceler içinde olacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çekiciliğinizi kullanacaksınız. Özellikle, ilişkiler konusunda sınanacaksınız.



Tüm yeniliklerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edin.

@alemdergisi

EN ÇOK OKUNANLAR

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'
Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (17 Mart 2024) ‘Bakış Açınız Etki Bırakıyor'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'
Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (25 Mart 2024) ‘Enerjiniz Yüksek'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (19 Mart 2024) ‘Israrcı Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'
Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'
Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (26 Mart 2024) ‘Çabuk Kırılıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'