Ağustos Aylık Burç Yorumları 2022

Ağustos 2022 aylık burç yorumları, burçların kariyer yorumları, Ağustos 2022 burçların sağlık yorumları, aşk yorumları. koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu aylık burç yorumu yer almaktadır Ağustos ayı Burç Yorumları...

ABONE OL
5 Temmuz 2022 Salı 17:48 | Son Güncellenme:
21 dakika okunma süresi
Ağustos Aylık Burç Yorumları 2022

Ağustos 2022 Aylık burç yorumları neler söylüyor? Aşk, Sağlık, Para, İş, Eğitim, Kariyer durumunuz ile ilgili koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu Ağustos Ayı Burç yorumları;

Koç Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında siz de şaşırabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi mutlu görmek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Düşündüğünüz konuları yaşama geçirme konusunda sabırsız bir davranış sergileyebilirsiniz. Maddi konularda daha sahiplenici ve hırslı olacaksınız. Öğrenme merakınızın artmasıyla, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde düşünmelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Ruhsal gelişiminizi her şeyden üstün tutmak isteyebilirsiniz. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iş birliği yapmanız mümkün. Her zaman tutucu davranışlar içindesiniz; yeni arkadaşlar edinme ihtiyacı içinde olmanız, eski dostlarınızın şaşırmasına neden olacak. Yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız.

Boğa Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal problemler yaşamak istemiyorsanız, iş ilişkilerinize belli bir mesafe getirmek zorundasınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Her şeyi kendiniz başarma duygusu içinde olacağınız için, yeni rolleriniz size zorla değil, teklifle gelecektir. İstediğiniz rakamların karşınıza çıkması bir tesadüf değil, Uranüs'ün sürprizleridir. Çünkü yüksek denemelerden geçiyorsunuz. Çalışıyor ve yoruluyorsunuz. Maddi ödülleri hak ettiniz artık. Üstelik kazançlarınızı değerlendirme zamanı... Doğru projeler ve doğru yatırımlar için kolları sıvayın bakalım. Ailenizle geçinmek için önemli fırsatlar kapınızda. Duygusal konularınıza belli bir hareket gelirken, ilişkilerinizde takıntılar yaşayabilirsiniz. Ortak dostlarınızla birlikte, iş birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz nedeniyle, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyeceksiniz. Gireceğiniz topluluklarda gözlerin üzerinize çevrilmesi sonucunda sosyal enerjiniz güçlenecek.

İkizler Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Maddi konularda öğrendiklerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşma yeteneğinizden yararlanabilirsiniz. Öğrenim veya kariyer konusunda alt yapı çalışmalarını güçlendirici faaliyetlerde bulunmalısınız. Yatırımlarınızı değerlendirme konusunda mantıklı kararlar vereceksiniz. Bu arada güncel olaylara karşı olan merakınız belirgin şekilde ortaya çıkacak. Kardeşlerle daha iyi anlaşacaksınız. Sevdiklerinizle güçlü iletişimler içinde olacaksınız. Düşüncelerinizden ödün vermeyi düşünmeyecek, karşılaşacağınız engellerle mücadele edeceksiniz. Çevrenizde ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygusal anlamda güzel dostluklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Bu ay, uzaklara gitme gibi hisine kapılabilirsiniz. Düşüncelerinizde değişim oluyor ve bazen siz bile, bu değişime hayret ediyorsunuz. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara, artık duyarsız olacaksınız. Enerjinizi sosyal ilişkilerinizle bütünleştirmek ve kariyerinizi destekleyici kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Aşk yaşantınızda eğlenceli ve ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Ruhsal anlamda kendinizi huzurlu hissettiğiniz zaman, kendinizle ilgili daha sağlıklı kararlar veriyorsunuz.

Yengeç Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Sezgileriniz size başarılarınız konusunda yardımcı olacak. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz var; Mars ay boyunca Boğa burcunda ilerliyor. Ondan aldığınız güçlü kozmik etkilerle bu durum değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Dostlukların pekişeceği ve sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacağınız bir dönemdesiniz. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Zaman buldukça ev dekorasyonu gibi konularla ilgilenerek, kendinizi ruhsal olarak dinlendirmelisiniz. Aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceksiniz. Bu nedenle, güçlü ve popüler olan kişilerle tanışabileceğiniz veya bir araya gelebileceğiniz ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. Çevrenizde daima beğenilen bir kişi olduğunuz için, alternatiflerin bol olmasından dolayı kişisel kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Karşı tarafa sürekli bir duygusal sorumluluk yüklüyorsunuz.

Aslan Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Zihinsel aktivitenizin yüksek olmasından dolayı huzursuzluk duyabilirsiniz. Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız. Yönetme kabiliyetiniz artıyor. Yönetici pozisyonunda iseniz, çevrenizi yeniden koordine edecek gerekli titizliği işinize başarılı bir şekilde yansıtacaksınız. Bazıları aşırıya kaçabilir; diretme ve ısrar etme konusunda baskıcı davranabilirler. Eğer bir yerde eleman olarak çalışıyorsanız, müdürünüze ve amirinizin gözüne girecek ve kendinizi özgün davranışlarınızla kabul ettireceksiniz. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız gerekli tıbbi kontrolden geçmelisiniz. Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Çekiciliğiniz ve çalışkanlığınız; ilişkilerinize 'artı değerler' getirmesi gerekirken olumsuzluk da getirebilir. Bazı kişiler tarafından kıskanılabilirsiniz. Düşüncelerinizi yaşama geçirme konusunda hızlı ve aktif bir tavır sergileyebilirsiniz. Maddi konularda belli bir seviyede kalmak için, bu konuda mutlu olacağınız kişilerle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bunu sağlayacak önemli kişilere ulaşacaksınız. Zor olan hedeflere odaklanacaksınız. Güçlü bir potansiyel sergilerken, çevrenizle zıtlıklar yaşayacaksınız.

Başak Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

İş ve kariyer konusunda güçlüsünüz. Başarı duygusu; huzuru ve sağlığı beraberinde getirecek. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Hayatınızda güçlü insanlar ve kariyerinize katkısı olacak kişilerle birlikte olacaksınız. Sıradan kişilerden hoşlanmadığınız için farkında olmadan yöneldiğiniz insanların, kariyer açısından önemli kişiler olduğunun farkındasınız. Çevrenizden yardım almak zorundasınız. Evinizle ilgili tamiratlar ve değişimler söz konusu. Uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir gayrımenkul ile ilgili sorunu sonuçlandırabilirsiniz. Güçlü beraberlikler kuracaksınız. Her şeyin en mükemmelini yapmak istiyorsunuz. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerle önce arkadaşlık daha sonra, aşka dönüşen beraberlikler gündeme gelecek. Bu dönemde politik olun, çevrenize gülümseyin ve tüm içtenliğinizi kullanın; karlı çıkacağınızdan emin olabilirsiniz. Yollarda, gideceğiniz yerlerde karşılaşacağınız insanlarla dostluk kurmayı ihmal etmeyin. Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı aşk ve sosyal ilişkilerinizde yeni durumlarla karşılaşacaksınız.

Terazi Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Toplumsal enerjinizin yüksek olduğu bir haftaya girdiniz. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor; kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyor ve isteklerinizde ısrarcı davranıyorsunuz. Yaratıcı yönlerinizi, kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınızı renkleniyor. Beklentilerinizle ilgili olumlu olaylar karşınıza çıkacak. İsteklerinizi kolay bir şekilde ortaya koyacaksınız. Aşk ve uyumluluk konusunda, kendinizi baskı altında tutmanız mümkün. Beğendiğiniz kişiye karşı duygularınızı gizleyeceksiniz. Çünkü kırılmaktan korkuyorsunuz. Yanlış anlaşılmak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşamak isteyebilirsiniz. İyi niyetli davrandığınız için şans size yardım edecek.

Akrep Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

İyi ve olumlu düşünmenin faydalarını göreceksiniz.. Konuşma yeteneğinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız. İşinizle ilgili konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz. İletişim konusunda oldukça başarılısınız ve çevrenize olumlu bir görüntü veriyorsunuz. Başarılı çalışmalara imza atarak, işinizde manevi tatmin sağlayacaksınız. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim meydana gelebilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha keskin bakacaksınız. Derin dostlukların ve iş birliklerinin temellerinin de atılacağı günler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde; sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Geçmişteki yakın ilişkilerinize ait geriye dönük hatırlatmalar yaşayacaksınız. Bazılarınız eskiden yakalayamadığınız beraberliklerinizi bu dönemde kuracaksınız. Olayları akışına bırakmak sizin için daha emniyetli olacak. Karar vermeden önce kendinizi sınamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı.

Yay Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Duygusal davranmamaya çalışın. İş yaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalı ve olayların altındaki gerçek nedenlerin üzerinde durmalısınız. Mars çalışma evinizdeki ilerlerken; yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Zor şartlarda çalışmaktan yılmayan bir yapınız var. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. İsteklerinizde önleyemediğiniz tutkuların esiri olabilirsiniz. Güçlü pozisyonlara gelmeniz için, gerekli tüm verilere sahipsiniz. Sadece sabırlı olmalı ve fikir değiştirmemelisiniz. Başlatacağınız çalışmalarda kendi gücünüzün sınırlarını deneyeceksiniz. İlişkilerinizde kurnaz ve akıllıca davranabilirsiniz. Sevdiklerinizi kolayca ikna etmeyi başararak isteklerinizi yaptıracaksınız. Bu konuda Allah vergisi ve size özel olan karizmanız da var. Korkusuzca başlattığınız cümlelerden karşınızdaki kişiler ister istemez etkilenecekler. Tabii dengenizi daima korumalısınız ve size uymasa da, politik olmak zorundasınız. Sevimli ve cin gibi bakan gözlerinizden hiçbir şey kaçmayacağı için de insanlar size teslim olmak zorunda kalacaklar. Ay ortasında, dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Gizliliklere gereksinim duyabilirsiniz. Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek.

Oğlak Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Sadece kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem içindesiniz. Bu arada, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak. Duygusal yaşantınızdaki pürüzleri daha da büyütebilirsiniz. Bu ay, kişisel egolarınız ön planda olacak ve çevrenizi gizli bir şekilde yönetmek isteyeceksiniz. Partnerinizle aranızda yaşadığınız dalgalanmaların nedeni, duygusal konularda çözümlenmesi gereken problemleriniz çok fazla birikmiş olması. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz. Sizden saklanan olayların, iç yüzünü tesadüfen öğrenebilirsiniz. Fevri davranmak yerine, planlı hareket ederseniz, kazanacak olan sizsiniz. Son yaşadığınız tatsız durumları saymazsanız her şey rayına oturmak üzere.

Kova Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Cesaret ve atılganlık isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız. Yaşantınızdaki koşulların sizi zorladığını, kararlarınızı verirken çevresel şartların ve içsel duygularınızın tezat oluşturduğunu göreceksiniz. Çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. İşinizle ilgili odaklaşmak konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu iş birliklerini gerçekleştireceksiniz. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecek. Ani aşkların, başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Özellikle, sizi sevindirecek duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi herkesten daha çok seveceksiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir dönem içindesiniz. Yaşam hırsınız tavan yapacak. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Amaçlar ve istekler paralel gitmeli. İlişkilerinize anlam katmalısınız.

Balık Burcu - Ağustos 2022 Aylık Burç Yorumları

Çalışma hayatınızdaki koşullardan hoşlanmıyorsanız, durumunuzu düzeltmek için Güneş'in size sunacağı olanaklardan faydalanmalısınız. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecekler. Onlarla bir arada birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Parasal ayarlamalarınızı doğru bir şekilde yaptığınız anda, koşulları kendi lehinize daha iyi çevirebilirsiniz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemelisiniz. Bu ay, oldukça keyifli günler geçireceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Kendinizi şımartın, hayatın zevklerine varın. Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceğiniz için, çılgın aşk kaçamaklarına da hazırlanmalısınız. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmamalısınız. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönem yakalayabilirsiniz. Ayrıca, ikna kabiliyetiniz artıyor. Bazı özel durumlarınız yeniden gözden geçirmelisiniz. Çevrenize kırıldığınız noktalarda kin duymak yerine uzlaşmaya yanaşmalısınız.


2022 Haziran Ayı Burç Yorumları

Venüs 23 Haziran'da İkizler Burcuna Geçiyor

29 Haziran Yengeç Yeni Ayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
En İyi Polo Kazak Stilleri
En İyi Polo Kazak Stilleri

En İyi Polo Kazak Stilleri

1 dakika okunma süresi
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Şans Sizden Yana'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'
Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (29 Mart 2024) ‘Motivasyona İhtiyacınız Var'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘İş Konusunda Dikkat'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (18 Mart 2024) ‘Kısa Vadeli Çözümler Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'
Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Gelecekte Sürprizler Var'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (22 Mart 2024) ‘Hata Kabul Etmiyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'
Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (21 Mart 2024) ‘Kaygılarınızı Dizginleyin'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'
Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (28 Mart 2024) ‘Temkinli Davranıyorsunuz'

Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'
Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'

Günlük Burç Yorumları (24 Mart 2024) ‘Tereddütleriniz Olmasın'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Duygularınızı Saklamayın'
Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Duygularınızı Saklamayın'

Günlük Burç Yorumları (30 Mart 2024) ‘Duygularınızı Saklamayın'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'
Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (23 Mart 2024) ‘Olayları Fazla Abartmayın'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'
Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'

Günlük Burç Yorumları (27 Mart 2024) ‘Sistemli Hareket Etmelisiniz'