Miray Daner ve Mert Ramazan Demir'i başrolde buluşturan Bize Bi'şey Olmaz, izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği dizide, Pınar Bulut'un kaleminden çıkan hikâye, tutkulu bir aşkı karakterlerin yakın çevrelerinin gözünden anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu yapım, ekranların en dikkat çeken genç isimlerini bir araya getiriyor. Başrollerin enerjisi ve uyumu şimdiden merak konusu olurken, ekran kimyasıyla birleşerek izleyiciyi ekran başına kilitleyecek ve unutulmaz bir aşk hikâyesine ortak etmeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören Dünyayla Benim Aramda dizisinin dünyasından ilham alınarak hazırlanan yapım, başrollerin dışında da geniş bir kadroya sahip. Dizide Yüsra Geyik, İdil Sivritepe, Olgu Baran Kubilay, Sercan Badur, Derin Beşikçioğlu, Yılmaz Bayraktar ve Ece Sükan gibi başarılı isimler de yer alıyor.
Dizi, birbirine günle gece kadar zıt Lal ve Aktan'ın hikâyesini anlatıyor. Herkesin karşı çıktığı bu aşk masalsı ve yıkıcı bir yoğunlukta ilerliyor. Karşılaştıkları tüm zorluklara ve engellere rağmen birbirlerinden kopamayan ikilinin hikâyesi, "Bazı aşklar neden bitmiyor?" sorusuna yanıt ararken izleyiciyi aşkın farklı yüzleri ve yoğun duygusal iniş çıkışlarıyla buluşturuyor. İstanbul'da çekimleri devam eden yapım yakında Disney+'ta izleyicilerle buluşacak.