4 Aralık Yay Burcu Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

4 Aralık'ta Yay burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Son bir buçuk senenin İkizler-Yay tutulması serisini kapatan bu tutulma güzel anlaşmalar ve başlangıçları beraberinde getiriyor. 4 Aralık'taki Yay burcu Güneş tutulmasında burçları nelerin beklediğini derledik.

YAZAR: Gülser Çelik
3 Aralık 2021 Cuma 17:28 | Son Güncellenme:
11 dakika okunma süresi

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Burçları ve Yükselen Burçları Neler Bekliyor?

4 Aralık'ta Yay burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Son bir buçuk senenin İkizler-Yay tutulması serisini kapatan bu tutulma güzel anlaşmalar ve başlangıçları beraberinde getiriyor. Son bir buçuk senedir neye emek verdiysek, ne için uğraştıysak artık tamamlama zamanı. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması sırasında Plüto-Venüs kavuşumu, Mars ve Neptün gezegenlerine güzel açılar yapıyor. Gökyüzünde aşk işaretleri var. Bu zamanları bereket ve dua zamanları olarak düşünebilirsiniz. Adım atmaktan, başlangıçlar yapmaktan korkmayın. Kalbinizden geçenler gerçek olabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması Koç burçlarına eğitim, yurt dışı, yayıncılık konularıyla ilgili güzel başlangıçlar ve sözleşmeler vadediyor. Bu dönemde yeni seyahatler söz konusu. Gökyüzündeki Venüs, Plüton ve Mars açıları kariyer konusunda güzel zamanlardan geçtiklerini söylerken; aşk arayanları da kariyer sebebiyle tanıştıkları insanlara alıcı gözle bakması konusunda uyarıyor.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması Boğa burçlarını son bir buçuk yıldır para konusunda neler yaptığına dair sorgulatmaya geliyor. Bu dönemde kredi kullanabilir, dava süreçlerini sonuçlandırabilirler; hanelerine güzel paralar girebilir. Karşılarına para konusunda güzel fırsatlar çıkabilir. Aşk arayan Boğa burçları ise aradıkları kişiye bir seyahatte ya da eğitim ortamında rastlayabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

İkizler burçları son bir buçuk yıldır ilişkiler konusunda birçok badire atlattı ve derslerini de aldı. Belki yeni tanışmalar, belki ayrılıklar, belki de yeniden buluşmalar yaşadılar. Artık bir dönem kapanıyor. İlişkisi olan İkizler burçları artık ciddi bir karar verip ya yollarına devam edecek ya da olmadığına karar verip bırakacaklar. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması, İkizler burçlarına para ve iş konusunda güzel teklifler ve anlaşmalar getirecek.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması Yengeç burçlarının altıncı evinde gerçekleşiyor. Son bir buçuk yıldır neler yaşadıklarını bir düşünsünler. Yeni işe mi başladılar, ayrılıklar mı yaşadılar, zorlandılar mı? Bu süreçler artık Yengeç burçları için tamamlanıyor. Yeni bir işe başlayabilirler, yeni bir görev edinebilirler. Başarıyı yakalayacaklar. Gökyüzündeki güzel açılar Yengeç burçlarına yeni bir ilişki vadediyor. Bekar olanlar aşkı yakın çevrelerinde bulabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması Aslan burçlarının aşk evinde gerçekleşiyor. Gökyüzü Aslan burçlarını son bir buçuk yıldır bu konularda neler yaptıklarına dair sorgulamalara sokuyor. Uğraşmaktan vazgeçmiş olabilirler ama Aslan burçları için ödül zamanı. Güzel bir aşka başlayabilirler, ilişkisi olanlara ise teklifler gelebilir. Gökyüzündeki güzel kavuşum Aslan burçlarına aileleriyle ilgili kararlar verdirebilir, ev değişikliği ve tasarımı konularında adımlar attırabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Son bir buçuk yıldır ev almak ya da değiştirmek isteyen Başak burçları bu tutulmayla beraber bekledikleri sonuçları alacaklar. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulmasında Başak burçlarının gündemi ev olacak. Belki koşullar zorlaştı ancak bir buçuk yılın sonunda kararlarını verecekler. Ev alabilir, ev değiştirebilir ya da yatırım yapabilirler. Gökyüzündeki süper kavuşum bir arkadaş toplantısında ya da eğitimde aşkı karşılarına çıkarabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Terazi burçları son bir buçuk yıldır eğitim, yayıncılık ve seyahat konularında çok fazla olay yaşamış olabilir. Ancak bu dönem onlar için artık bitiyor. Terazi burçları 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte bilgiyi kullanma kısmına geçecekler. Hayatlarına daha farklı insanlar alabilirler. Bazıları bu dönemde arabaya yatırımı yapabilir. Terazi burçları için yeni ortamlara girme zamanı.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Akrep burçlarının hayatlarında son bir buçuk yıldır para ile ilgili çok fazla değişim yaşanmış olabilir. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte bu dönem onlar için kapanıyor. Yeni para kaynakları, yeni gelirler ya da gelir artışları onları bekliyor. Gökyüzündeki kavuşum Akrep burçlarına yeni iletişim fırsatları verecek. Bazı arkadaşlık ilişkileri aşka dönüşebilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Son bir buçuk yıl Yay burçlarının hayatlarında birçok şeyi değiştirdi. Kimi Yay burçları evlendi kimi Yay burçları ayrıldı. 4 Aralık Güneş tutulmasıyla birlikte eski dönem Yay burçları için kapanıyor. Yeni kararlar verip o konularla ilgili adımlar atabilirler ya da adım attıkları konularda daha sağlam ilerlemeye başlayabilirler. Gökyüzündeki üçgen açılar ailesel bazı konuları çözüme ulaştıracak. Mal mülk konularındaki süregelen problemler bu Güneş tutulmasıyla birlikte kesin bir çözüme kavuşabilir.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Son bir buçuk yılda ruhsal anlamda kendileriyle en çok uğraşan Oğlak burçları oldu. Belki kendileriyle ilgili yeni bir yeteneklerini keşfettiler belki de içsel anlamda yaşadıkları şeyler ile bir dönüşüm yaşadılar. Şimdi 'tamam ya da devam' zamanı Oğlak burçları için. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte yeni ortamlara ve yeni çevrelere girecekler.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Son bir buçuk yıldır İkizler-Yay aksında gerçekleşen tutulmalar Kova burçlarına yeni ortamlar ve yeni aşklar getirdi. 4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulmasıyla birlikte hayalleri için adımlar atabilir, hayata geçirebilirler. Gökyüzündeki güzel açılar Kova burçlarına para ve kariyer konusunda şans veriyor.

4 Aralık'ta Yay Burcunda Güneş Tutulması Gerçekleşiyor; Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

4 Aralık Yay burcundaki Güneş tutulması Balık burçlarının kariyer evinde gerçekleşecek son tutulma olacak. Son bir buçuk yıl hayatlarında kariyer anlamında çok şey değiştirmiş olabilir. Son tutulmayla birlikte Balık burçları yeni teklifler alabilir, görev değişiklikleri yaşayabilir, yeni kariyer fırsatlarıyla karşılaşabilir. Emeklerinin karşılığını alacaklar. Gökyüzündeki güzel açılar Balık burçlarına yeni eğitimler, ortamlar ve seyahat fırsatları getirebilir.

2021 Yılına Astrolojik Bakış

Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 Yılı Astrolojik Öngörüleri

Zeynep Turan Astrolojide Dolunay ve Yeniay'ın Etkilerini Anlatıyor

EN ÇOK OKUNANLAR

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Mayıs Ayı Burç Yorumları

Mayıs Ayı Burç Yorumları

20 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

Deva Cassel'ın En İyi 10 Stil Görünümü

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart Balık Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Şubat Kova Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?