Boğaz’da tarihi yalıda konumlanan ve olağanüstü rıhtımıyla bir restoranın sunduğundan çok daha fazlasını sunan Lacivert Restoran, Ramazan ayı için çok özel bir iftar menüsü hazırladı. “Medine Hurması”, “Bodrum ve Milas’tan Yöresel Zeytin Çeşitleri”, “Gökçeada Doğal Tereyağı”, “Ev yapımı İncir Reçeli”, “Ezine Beyaz Peyniri” ve “Kars Kaşarı” gibi hafif lezzetlerle başlangıç yapabileceğiniz iftar menüsünde çorba olarak Adıyaman’dan yarma buğday, pirpirim otu, reyhan, nane, salatalık ve süzme yoğurttan yapılan “Soğuk çorba” ile yazın sıcak günlerinde içinizi serinletebilirsiniz.
Ara sıcak olarak “Yaz Domatesleri Sosu Eşliğinde Bandırma Lor Peynirli Kabak Çiçeği Kızartması” ve “Gelincik Otlu Börek” sunan Lacivert restoran, ana yemek olarak ise kırmızı et ya da beyaz severlere farklı alternatifler sunuyor. Fatih Sultan Mehmet köprüsünün altında deniz kenarında konumlanmış olan Lacivert, Executive Şef Hüseyin Ceylan’ın ve ekibinin hazırladığı tadına doyum olmayan lezzetlerle Ramazan ayını adeta lezzet şölenine çeviriyor. Trafik stresine girmeden ulaşılabilen Lacivert’in Rumeli Hisarı’ndan (Pazar günleri sabah 10’dan sonra) kalkan teknesi ile yapacağınız 4 dakikalık yolculuk sonrasında Lacivert’te huzurlu ve keyifli saatler geçirebilirsiniz. KDV dahil 150 TL olan Lacivert Ramazan menüsü için rezervasyon (0216) 413 37 53 – (0216) 413 42 24 telefon numaralarından yapılabiliyor.