Başak Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Başak burcunun diğer burçlarla aşk uyumu: Başak Burcu Hangi Burçla Uyumludur? Başak burcu özellikleri, Burçların aşk uyumu ve Başak burcu kadınları ve Başak burcu erkekleri ilişki uyumu. Astrolog Filiz Özkol, Başak burçları için astrolojik aşk rehberi hazırladı. Evlilikte burç uyumu en iyi anlaşan burç çiftleri.

YAZAR: FİLİZ ÖZKOL
ABONE OL
31 Ağustos 2020 Pazartesi 16:06 | Son Güncellenme:
19 dakika okunma süresi
Başak Burcu Burç Uyumu; Burçların Aşk Uyumu ve Özellikleri

Başak Burcu Aşk Uyumu - Hangi Burçlarla Uyumludur?

Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıklarından, isteklerine kavuşmak ve idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler.Yüksek standartları zamanla kendilerini de rahatsız eder. Çok geç yaşlarda evlenen birçok müzmin bekar Başak bulmanız mümkündür. Kendilerini kolay teslim edemezler. Yaşamı sorgulamaktan vazgeçmedikleri müddetçe duygularında önyargılı olmaya devam ettikleri müddetçe aşklarını zor yaşayacaklardır.

via GIPHY

BAŞAK BURCU ERKEKLERİ

Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilerdir. Onlarla yaşamak kolay değildir. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadıkları için, birlikte oldukları kişilerin de yaşam düzenlerine karışırlar. Titiz ve sorgulayıcıdırlar. Amaçsız ve beklentisiz kişiler için, zaman harcamaktan hoşlanmazlar. İyi bir aile reisi oldukları söylense de, bunu geciktirmek için her türlü yolu denerler ve müzmin bir bekar olmaktan kurtulamazlar. Aşk ilişkileri zordur. Sürekli denetleme duyguları yüzünden partnerleriyle aralarında sorun çıkar. Baba oldukları zaman da bu duyguyu geç tatmanın keyifsizliğini duyarlar. Onları en iyi koşullarda yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Çocukları onların düzenlerinden sıkılsa bile en küçük sorunlarında yanlarında, babalarını görmekten keyif alırlar. Temkinlidirler ve hata yapmaktan çekinirler. Mükemmel olmak için her türlü olanakları sonuna kadar savunur ve kullanırlar. Yapmak istedikleri ile hayalleri arasında uçurum yoktur. Dünyayı kendi kişisel çerçevesinden görmeye alışkındırlar. Duygusal istekleri ve arzuları ön plandadır. Sabit düşünme konusunda ısrarcı ve ödün vermedikleri için kendini zorlayacak konular ortaya çıkacaktır.

BAŞAK BURCU KADINLARI

Garip bir doğaları vardır. Az veya çok, kendilerine yeten tavırlarıyla evliliğe her zaman tepkilidirler. Seçici ve eleştirici tutumlarıyla, aşkı sürekli kendilerinden uzaklaştırırlar. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinde bencilliklerini ortaya koyarlar. Eğer bir gün gerçekten evlenmeyi isterlerse, ilişkilerini saygı ve mantık çerçevesinde yürütürler. Mükemmelliği arayan bir kişi olarak, seçtikleri eş onları fazlasıyla hak eder. Onlar da bunun farkındadır. Bu evlilikte, asla ayrılığa yer olmayacaktır. Kusursuz bir anne örneği oldukları için, çocuklarının da her konuda mükemmel olmasını isterler. Ev ve iş yaşamı aynı derecede önemli olduğundan, her ikisini de başarılı bir şekilde götürürler. Çocuklarıyla terbiyeli ve söz dinleyen çocuklar olarak saygılı bir şekilde ilişkilerini yürütürler. Klasik ve sade zevkleri vardır. Hedeflerini iyi seçerler. Başarı için hiçbir engel tanımazlar. Tarafsız gibi görünseler de, taraf tutarlar. Tutkulu fakat kinci değildirler. Duygu ve mantık arasında müthiş bir denge kurma yetenekleri vardır. İlişkilerinde çok severlerse taviz verirler. Tenkit edilmeye gelemezler.

via GIPHY

BAŞAK-KOÇ Burç Uyumu

Koç insanı ile başlangıçta iyi anlaşırsınız. Koç sizi merak edecek, ilgilenecek ve üstünüze düşecektir. Fakat o, iflah olmaz bir maceracıdır. Onun hevesli, sabırlı ve yenilikçi yapısı ilk anlarda ilginizi çekecektir. Üstelik cazip bir Koç’a hayır demek mümkün değildir. Siz onun kadar ateşli, isteseniz de olmazsınız. Sizin eleştirici yönleriniz, bir Koç karşısında oldukça hafif kalacaktır. O çok daha kırıcı konuşan biridir. Sizden uzaklaştığı anda da geri dönmesi kesinlikle imkansızdır. Bu aşk dayandığı yere kadar gider ve bir gün kesinlikle biter, unutmayın.

BAŞAK-BOĞA Burç Uyumu

İşte birbirlerini anlayan iki kişi bir arada. Her ikiniz de maddeye önem verirsiniz. Yalnız Boğa ihtiraslı ve derin duyguların insanıdır. Kolay tatmin olmaz ve her şeyin en iyisini ister. Siz eleştiriyi sever ve dilinizi sivri kullanırsınız. Fakat bir Boğayı yaralamanız kolay değildir. Sakin ve inatçı yapısı ile sizi sessizce ezebilir. Onun karşısında ne yaparsanız yapın, etkili olamazsınız. Onu değiştirmeyi düşünmez ve ona güvenirseniz. sizinle ömür boyu birlikte olacak dost ve sevgili kazanırsınız. Astrolojinin doğru ilişkilerinden biridir.

BAŞAK- İKİZLER Burç Uyumu

İkizlerle aynı elektriği paylaştığınız kesin. O da sizin gibi akıllı ve zekidir. Sizi daha ilk gördüğü anda beğenecek ve sizi elde etmenin yollarını arayacaktır. Üstelik İkizler, Başak’tan daha kurnazdır. Karşısındaki kişiyi kendine bağlamanın yollarını iyi bilir. Esprili zekasıyla sizi avucunun içine alması zor olmayacaktır. Bu ilişkinin devamı için, her türlü şart uygun olabilir. Fakat siz kendinizden daha akıllı bir insana kolay tahammül edemezsiniz. Bu ilişki bir gün bitecektir. Yol yakınken, dost kalmayı başarmalısınız.

BAŞAK- YENGEÇ Burç Uyumu

Yengeçle iyi bir frekans tutturursunuz. Fakat her zaman aranızda farklılıklar olabileceğini unutmayın. Siz mantığınızla hareket ederken, Yengeç daima duygularının sesini dinleyecektir. Sürekli değişim gösteren bir kişi ile anlaşmanız zorlaşabilir. Fakat sizin maddeye olan düşkünlüğünüzü Yengeç çok iyi algılayacak ve para biriktirmenize yardım edecektir. Sizin detaycılığınız da, onun hoşuna gidecek ve birlikte güzel bir frekans tutturacaksınız. Yengeç’in kıskançlığını körüklemediğiniz müddetçe her şey mükemmel gidecektir.

BAŞAK-ASLAN Burç Uyumu

Bir Aslan’la yaşamanın kolay olmadığını siz de biliyorsunuz. O, dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannettiği için, cömert paylaşımcı fakat bir o kadar da ukaladır. Sevgide akılcı değildir. Kıskanç ve bencil yönlerini de yadsıyamazsınız. Bir Başak olarak siz, karşınızdaki kişiyi eleştirmeden duramazsınız. Ayrıca Aslan’ın gösterişe olan düşkünlüğü sizi çileden çıkarabilir. İlişkinizin bilançosunu çıkardığınız zaman zarar hanesi öylesine fazladır ki, her ikiniz de duygusal iflasın eşiğine gelmeden yollarınızı ayırmalısınız. Her şey masum bir flört sınırında kalmalı.

BAŞAK- BAŞAK Burç Uyumu

Birçok ortak özelliğe sahip mantıklı bir beraberlik. İkiniz de maddeye önem veriyor, dostlarınızla bir arada olmaktan hoşlanıyor ve saatlerce sohbet etmeye bayılıyorsunuz. İkiniz için de detaylar çok önemli ve birlikte plan yapmayı seviyorsunuz. Üstelik ikiniz de kaliteli bir yaşamı amaçlıyorsunuz. Her şey buraya kadar güzel ilerlese de, karşılıklı eleştirici tavırlarınız yüzünden ilişkinizi olumsuz hale getirebilirsiniz. Astrolojinin en özel beraberliğini yok etmeye ikinizin de hakkı yok. Bu beraberlik yıllar geçtikçe daha da güzelleşecektir.

BAŞAK-TERAZİ Burç Uyumu

Bir Terazi’yi anlamak kolay değildir. Akıl ve duygu arasında köprü kurabilen böylesine farklı bir kişi ile beraberlik herkese nasip olmaz. Terazi de parayı sizin kadar sever fakat, o biriktirmekten çok, güzel yaşamak ve harcamak için sahip olmayı arzular. Terazi’yi eleştiremezsiniz. Eğer böyle bir hata yaparsanız, size kırılacak, küsecek ve hemen uzaklaşacaktır. Oysa o, şimdiye kadar rastlayacağınız en seçkin özelliğe sahiptir. Ne olursa olsun, bu beraberliğinizi korumak zorundasınız.

BAŞAK-AKREP Burç Uyumu

Sizin akılcı mantıklı dostluk seven yapınız; Akrep’in kuşkucu, zeki ve sezgileri güçlü yönüyle çok güzel örtüşür. İkiniz de, birbirinizde tazelenir ve canlanırsınız. Uzun süredir istediğiniz bir ilişkidir ve bu beraberliği korumak için her türlü fedakarlığı yaparsınız. Akrep, sevdiğini benimser ve sahip çıkar. Başak alışkanlıklarına değer verir. Akrep’in aşkı onda bağımlılık yaratır ve aralarında vazgeçilmez bir birliktelik başlar. Kendi içinde sorunları bile olsa, aşkları bir ömür boyunca güçlü bir şekilde sürecektir.

BAŞAK- YAY Burç Uyumu

Yay kişisi çok yönlüdür. O, duygularından çok mantığıyla hareket eder. İhtiraslı ve idealist bir yapısı vardır. Hiç kimsenin etkisinde kalmaz ve bireysel yaşamaktan hoşlanır. Başlangıçta zeki ve akılcı yaklaşımlarınız ona ilginç gelecektir. Daha sonra pırıltılarınız sönecek ve çıplak kalan bu ilişkiye fazla rağbet göstermek istemeyecek ve düşüncelerini korkusuzca söyleyecektir. Onun dürüstlüğü karşısında büyülenebilirsiniz. Fakat unutmayın bir Yay’la anlaşmak kolay değildir ve beraberliğinizde ısrar ederseniz sizi sürekli üzecektir.

BAŞAK-OĞLAK Burç Uyumu

İşte sizinle her konuda anlaşmaya hazır bir kişi. Her zevkiniz ortaktır. Oğlak akıllı, kuşkucu , mantıklı ve güven vericidir. Ayrıntılara önem verir. Sizinle ilgili detayları unutmayacak ve jestleri ile sizi büyüleyecektir. Bir Oğlak’ta her zaman istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Madde ve gelecek kaygısını sizin gibi o da duyar ve sürekli yaşam şartlarını genişletmeye çalışır. Onun içine kapanık tavırları sizin sayenizde dış dünyaya açılır. Kendini sizin yanınızda farklı ve mutlu hisseder. Bu beraberliği hiç kimse yıkamaz.

BAŞAK- KOVA Burç Uyumu

Kova insanı akıllı ve zekidir. Bilgiye önem verir. Yüksek idealleri olan bu kişinin değer verdiği her şey, sizin de ilginizi çekecektir. Modern gibi görünür. Aslında tutucu ve alışkanlıklarına bağlıdır. Onun bu özelliklerini görecek ve birlikteliğiniz için daha çok olumlu şeyler düşüneceksiniz. Duygusal olmaktan çok akılcılığa dayanan bu beraberlik; herkes kendi görevlerini çok iyi bilirse ömür boyu sürecektir. Eleştirici yönlerinizi daha dikkatli kullanmanızı Kova size zaten öğretecektir. İlişkinize sahip çıkmalısınız.

BAŞAK- BALIK Burç Uyumu

Duygulu, hassas, alıngan bir Balık’la geçinmeniz son derece zordur. O, yaşama sadece duygularıyla bakar. Sizin mantıklı yaklaşımlarınızı anlayamaz. Öğrenmeye meraklı yapısı sayesinde farklı bir şeyler paylaşabilir, aynı düzeyde kafa yapısına sahipseniz, ona çok şey öğretebilirsiniz.Her ikiniz de zamanla birlikte paylaşmayı öğreneceksiniz. Fakat bu ilişkide daima aranızdaki elektrik eksik kalacaktır. Sizdeki dostluk duygusu onda da mevcuttur. Yıllar geçtikçe beraberliğinizde azalan bir şeyler olacaktır.

via GIPHY

BAŞAK BURCU AYRILIĞI NASIL YAŞAR ?

Siz bir Merkür insanısınız. Akılcılığı asla elden bırakmazsınız. Olabilecek olaylara sanki hazırlıklısınız. Bir an düşünür ve nerede hata yaptığınızı algılamaya çalışır, ilişkinizi kısa bir sorgulamadan sonra hiç kimseyi suçlamadan unutmaya çalışırsınız. Her şey mantık çerçevesi içinde yaşanmış ve bitmiştir. Zaten çalışmayı öyle çok seviyorsunuz ki; kendinize her zaman yeni sorumluluklar bulursunuz. Yaşadığınız ilişkiden edindiğiniz tecrübelerin avantajlarını daima lehinize kullanır, hatta çevrenize bu konuda ahkam bile kesebilirsiniz. Öyle ya, herkes aşk acısını unutmaya çalışırken, güçlü kişiliğiniz bu tür ilkel duygulara yenik düşmemeli. Ama bilirsiniz ki; bir gün aniden herhangi bir zamanda ve yerde, yüreğinizin bir yerlerinde gizli burukluklar hala içinizi acıtıyor. Boş verin aldırmayın. Yaşamı güzelleştiren bu duygular değil mi?


İkizler Burcu Aşk Uyumu; İkizler Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Koç Burcu Aşk Uyumu; Koç Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Boğa Burcu Aşk Uyumu; Boğa Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

Kova Burcu Aşk Uyumu; Kova Burcu Hangi Burçlarla Uyumludur?

EN ÇOK OKUNANLAR

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Seyahat Rehberi: Sakız Adası
Seyahat Rehberi: Sakız Adası

Seyahat Rehberi: Sakız Adası

9 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler
Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

Taylor Swift Hakkında Merak Edilenler

22 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Günlük Burç Yorumları (8 Nisan 2024) ‘Özel Durumlar Söz Konusu'
Günlük Burç Yorumları (8 Nisan 2024) ‘Özel Durumlar Söz Konusu'

Günlük Burç Yorumları (8 Nisan 2024) ‘Özel Durumlar Söz Konusu'

Günlük Burç Yorumları (10 Nisan 2024) ‘Denge Kurmaya Çalışın'
Günlük Burç Yorumları (10 Nisan 2024) ‘Denge Kurmaya Çalışın'

Günlük Burç Yorumları (10 Nisan 2024) ‘Denge Kurmaya Çalışın'

Günlük Burç Yorumları (1 Nisan 2024) ‘Yeteneklerinizi Değerlendirin'
Günlük Burç Yorumları (1 Nisan 2024) ‘Yeteneklerinizi Değerlendirin'

Günlük Burç Yorumları (1 Nisan 2024) ‘Yeteneklerinizi Değerlendirin'

Günlük Burç Yorumları (11 Nisan 2024) ‘Planlarınızı Gizli Tutun'
Günlük Burç Yorumları (11 Nisan 2024) ‘Planlarınızı Gizli Tutun'

Günlük Burç Yorumları (11 Nisan 2024) ‘Planlarınızı Gizli Tutun'

Günlük Burç Yorumları (16 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'
Günlük Burç Yorumları (16 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'

Günlük Burç Yorumları (16 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'

Günlük Burç Yorumları (3 Nisan 2024) ‘Olumlu Gelişmeler Bekleyin'
Günlük Burç Yorumları (3 Nisan 2024) ‘Olumlu Gelişmeler Bekleyin'

Günlük Burç Yorumları (3 Nisan 2024) ‘Olumlu Gelişmeler Bekleyin'

Günlük Burç Yorumları (19 Nisan 2024) ‘Sürprizlere Hazır Olun'
Günlük Burç Yorumları (19 Nisan 2024) ‘Sürprizlere Hazır Olun'

Günlük Burç Yorumları (19 Nisan 2024) ‘Sürprizlere Hazır Olun'

Günlük Burç Yorumları (9 Nisan 2024) ‘Ani Hareketlerden Uzak Durun'
Günlük Burç Yorumları (9 Nisan 2024) ‘Ani Hareketlerden Uzak Durun'

Günlük Burç Yorumları (9 Nisan 2024) ‘Ani Hareketlerden Uzak Durun'

Günlük Burç Yorumları (7 Nisan 2024) ‘Küçük Kazalar Olabilir'
Günlük Burç Yorumları (7 Nisan 2024) ‘Küçük Kazalar Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (7 Nisan 2024) ‘Küçük Kazalar Olabilir'

Günlük Burç Yorumları (12 Nisan 2024) ‘Kendinize Güvenin'
Günlük Burç Yorumları (12 Nisan 2024) ‘Kendinize Güvenin'

Günlük Burç Yorumları (12 Nisan 2024) ‘Kendinize Güvenin'

Günlük Burç Yorumları (5 Nisan 2024) ‘Dengenizi Unutmayın'
Günlük Burç Yorumları (5 Nisan 2024) ‘Dengenizi Unutmayın'

Günlük Burç Yorumları (5 Nisan 2024) ‘Dengenizi Unutmayın'

Günlük Burç Yorumları (13 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'
Günlük Burç Yorumları (13 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'

Günlük Burç Yorumları (13 Nisan 2024) ‘Disiplin Önemli'