Burçlara Göre Hediye Önerileri 2024

Astrolog Filiz Özkol, Sevgililer Günü için burçlara göre hediye rehberi hazırladı.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
1 Şubat 2021 Pazartesi 15:06 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
Burçlara Göre Hediye Önerisi 2024

Koç Burcunun Kişilik Özellikleri

Koç, burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Egoları çok fazla gelişmiştir. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcıdırlar. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç'lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha üretken olabilirler. Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden güç durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar.

Koç Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Kırmızı bir şal, bordo ipek bluz, egzotik tütsü demeti, vanilyalı parfüm, kol saati, spor ayakkabı, blue jean ve deri eldiven.

Boğa Burcunun Kişilik Özellikleri

Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında, maddecilikleri ile tanınırlar. Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa'lar, insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Onunla asla oyun oynama şansınız yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan, ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Amaçladıkları işler konusunda gösterdikleri sabır, bazen diğer kişileri çatlatacak boyutlarda olabilir. Bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranılan, sıcakkanlı insanlardır. Sürekli somut konularla uğraşmayı severler; doğada bulunan olaylardan örneklemelerle işlerini başarılı bir şekilde yürütürler. Bu yüzden ruhsal olarak da doyumlu kişilerdir. Olayları organize ederlerken rahatlıklarını gözetirler ve kendilerinin zevklerine uygun olmasına önem verirler. Yaşamdaki isteklerini elde ettikleri zaman, hiçbir koşul onları başka yönlere çekemez. Parayı rahata ulaşmak için bir araç olarak görürler.

Boğa Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Evleri için güzel bir biblo, kristal cam eşya, kırmızı atkı, spor çoraplar, müzik aleti, kaliteli cilt ürünleri, beyaz gömlek, bilimsel film, DVD, özel kahve fincanı ve maskot bebekler.

İkizler Burcunun Kişilik Özellikleri

İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler. Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Düşünüyorum' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar. Kendilerini iyi eğitmiş ikizler; hoş tavırları ve zarif davranışlarıyla yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler. İkizler için mantık çok önemlidir. Duygulardan önce mantığın gelişmesini bekler. Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanırlar.

İkizler Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Günün modası bir giyim eşyası, parlak saç tokası veya saat, güncel CD ve moda olan kitap, omuz çantası ve dağ ayakkabısı.

Yengeç Burcunun Kişilik Özellikleri

Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntuludurlar. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü detaycı olmaları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Aynı sorumlulukları karşıdakinden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevrelerindeki her insandan da aynı hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Yaşamın sakin bir limanı olan Yengeç'ler, karmaşık duygulara kapıldıkları zaman onları tanımak güçleşir. Sevgi dolu, şefkatli, bir o kadar da ihtiraslı yapıları ile onları tanımanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar.

Yengeç Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Bir olta, şort, dantel yastık, güneş gözlüğü, yaşamöyküsü tarzı kitap, mutfak ev eşyası ve tüylü küçük halı.

Aslan Burcunun Kişilik Özellikleri

Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güleryüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat sabrı taştıktan sonra; dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir. Zor günlerinde şansı ona her zaman yardım eder. Sıcak, romantik, ateşli bir aşıktır; birlikte olduğu insanın ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu için de, güzel aşk sözleri söylemekte üstüne yoktur. Bulunduğu her ortamda sevgi krallığını ilan etmeye hazırdır.

Aslan Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Şık gece kıyafetleri, kadife pantolon, kırmızı mumlar, sarı pirinçten yer masası, parlak ışıklı bir avize ve saten pijama.

Başak Burcunun Kişilik Özellikleri

Yönetici gezegeninden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını her zaman iyi kullanırlar. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu iş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırlar; isteklerine kavuşmak ve idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte oldukları kişiyi, sürekli mükemmel görmek istedikleri için partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler.

Başak Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Abartıya varmayan her türlü hediyeyi armağan edebilirsiniz. Zarif olan her şeyi, çiçekleri ve küçük takıları sever. Kitaplardan hoşlanır. Nostaljik bir müzik albümü veya bilardo takımını da beğenebilir.

Terazi Burcunun Kişilik Özellikleri

Herhangi bir konuda karar vermeden önce, bütün şartları dengeye getirmeye çalışırlar. Olaylardaki etkenlerin olması gereken oranlarını tartarlar. Teraziler güçlü bir adalet duygusuna sahiptirler. Abartılı bir hareketleri yoktur. Fakat yakın dostlarının vefasızlıkları onları çok etkiler. Nazik ve yumuşak sözlerle insanlarla iletişim kurarlar. Ama istemedikleri bir konuda ısrar edilirse sabır ve nezaketlerini yitirebilirler. Çevrelerinde olup bitenler için çok meraklı insanlardır. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılırlar. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazlar. Doğru partneri buldukları anda, yaşamın tadını istedikleri gibi çıkarırlar. Bir Terazi her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici, ayartıcı ve oyunbozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir.

Terazi Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Zarif hediyeler, yatak örtüsü, şifon giysiler, yumuşak bir kazak, şemsiye, güzellik malzemeleri ve egzotik parfümler.

Akrep Burcunun Kişilik Özellikleri

Akrep'ler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük 'Arzuluyorum' dur. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akrep'lerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Aşırı bir şekilde kuşkucu kişilerdir; kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrep'ler, yaşamı hiç de hafife almazlar. İçlerindeki yoğun duyguları onları gizemli ve ihtiraslı yapar. Aşk duyguları da yoğundur. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişiyi çok kolay etkileri altına alırlar.

Akrep Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Egzotik bir tablo, tıraş takımı, değişik kokulu mumlar, egzotik kitaplar, slow ve romantik müzik albümleri, değişik aksesuarlar, hayvan postları ve polisiye romanlar.

Yay Burcunun Kişilik Özellikleri

Becerikli ve kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum' dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler, bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yay'ların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Her iki cinsi de cesur ve çapkındır. Flört onların doğasında vardır. Aşktan asla kaçmaz daha da üstüne giderler.

Yay Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Spor pijama, değişik kitaplar, renkli giysiler, blue jean, büyük bir çanta, vanilya, kokonat kokuları, ve büyük bavul.

Oğlak Burcunun Kişilik Özellikleri

Geleceği ayrıntılı biçimde planlamaya çalışan Oğlak'lar bu özellikleri nedeniyle sık sık kuruntulara kapılarak, depresyona girerler. İşleri ile aşırı meşgul olduklarından, insanlarla zor ilişki kurarlar. Fakat, hiçbir zaman kendilerini yalnız hissetmezler. Oğlak'lar ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Çalışkanlıkları ile kolaylıkla başkalarının saygısını kazanırlar. Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır. Güvenilirlik ve dürüstlük. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Bazen başkalarının başarısızlıklarını abartırlar. Oğlak'lar arkadaşları ile ilgili çok iyi sırdaş olurlar, para konusunda dikkatli olmalarına rağmen, eli açık insanlardır. İçsel bir çekingenlikleri vardır. Karşısındaki kişiden emin olmadıkları müddetçe duygularını ortaya çıkarmaktan hoşlanmazlar. Beraberliklerinde, karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklerler.

Oğlak Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Deri bavul, değerli bir kemer, kalem, pahalı bir gözlük, sallanan sandalye, yer minderi ve köpek yavrusu.

Kova Burcunun Kişilik Özellikleri

Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin aynı olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar. Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilerdir. Evlilik fikri onları korkutur. Onların yüksek zekalarına ulaşmak ve duygusallık paylaşmak kolay değildir.

Kova Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Elektronik aletler, müzik CD'leri, deri eldiven, mavi tişort, deri kemer, satranç takımı ve blue jean.

Balık Burcunun Kişilik Özellikleri

Sabırlı olmak, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Etkili bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Balık burcu, diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir. Sonsuz aşka ve romantizme inanır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Hayal kırıklıkları yaşamlarından hiç eksik olmaz fakat yine de aşkı aramaktan vazgeçmezler. Aşamadıkları kalp ağrılarına rağmen, her yeni aşka umutla bakarlar. Duyguları sürekli karışıktır. Güven arayışı içinde oldukları için, bazen yanlış ilişkiler yaşamaları her şeyi yeni baştan başlatmalarına neden olur. Alışkanlıklarını kısa sürede terk ettikleri için de, kalp acılarını çabuk unuturlar ve yeniden aşık olurlar. Evliliğe en yatkın ve arzulu burçtur. Çoluk çocuğa karışma konusunda acele ederler.

Balık Burcuna Neler Hediye Edebilirsiniz?

Pırıltılı giysiler, güzel bir tablo, çiçek desenli çanta, tıraş losyonu, deri ceket, minyatür sandık, evinizi güzelleştirecek romantik eşyalar, gece lambası, şamdan ve dantel masa örtüsü.

Zeynep Turan Burçları 2021'de Nelerin Beklediğini Anlatıyor

2021 Yılında Burçların ‘En'leri

EN ÇOK OKUNANLAR

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Nasıl Vegan Oldum?
Nasıl Vegan Oldum?

Nasıl Vegan Oldum?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?
2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları
2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

2023 Yılının Unutulmaz ALEM Dergisi Kapakları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Şubat Ayı Burç Yorumları
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat Ayı Burç Yorumları

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar