İstanbul Avrupa Yakası'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Geniş kahvaltı sofralarından yöresel tatlara, fit lezzetlerden özgün tabaklara dek hemen her kahvaltı seçeneğini bulabileceğiniz mekanlar için arayışa çıktık. Nişantaşı'ndan Beşiktaş'a, Balat'tan Cihangir'e, Bebek'ten Arnavutköy'e dek İstanbul Avrupa Yakası'nın en iyi kahvaltı mekanları.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:50 | Son Güncellenme:
28 dakika okunma süresi
İstanbul Avrupa Yakası'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Nişantaşı'nın Kahvaltı Mekanları:

Kruvasan İstanbul

Kahvaltıda tatlı yemeyi sevenlerin bir numaralı adreslerinden olan Kruvasan İstanbul, tabii ki poğaça, omlet, kruvasan sandviç gibi tuzlu seçeneklere de sahip. Ancak restorana uğradığınızda iştahınızı açacak pastalardan tartlara, profiterollerden keklere dek geniş tatlı yelpazesini de denemeyi unutmayın.

Adres: Teşvikiye, Av. Süreyya Ağaoğlu Sk. No:10 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Telefon: 0212 296 86 56

Instagram: @kruvasanistanbul


Bröd

Bröd, ismini, İsveççe 'ekmek' kelimesinden alıyor. Suadiye'de de bulunan Bröd'ün Nişantaşı'ndaki şubesi 15 kişilik minik bir mekan ama sunduğu lezzetler hiç de minik değil. Ekşi mayalı ekmekleriyle ünlü olan Bröd, bu ekmeklerle leziz tost ve sandviçler hazırlıyor. Tatlı ve tuzlu seçeneklerinin de bulunduğu büfesi ve ev yapımı granolasıyla da beğeniliyor.

Adres: Hacı Emin Efendi, No:75 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Instagram: @brodistanbul


Grandma Bakery Cafe

Nişantaşı dışında Galataport, Suadiye ve İzmir'de de mekanları bulunan Grandma Bakery Cafe, kahvaltıda leziz pastane ürünleri arayanların tercih edebileceği bir kafe. Kişler, kurabiyeler, kruvasanlar ve sandviçlerin yanı sıra bowl'lar ve salatalar gibi sağlıklı lezzetler de bulabilirsiniz.

Adres: Teşvikiye, Ahmet Fetgari Sk No:38 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Telefon: 0212 234 74 20

Instagram: @grandmabakerycafe


Petra Topağacı

Tam bir mahalle kahvecisi olan Petra Topağacı, leziz kahvaltı seçenekleriyle de ilgi görüyor. Gayrettepe, Kanyon, Maslak ve Bebek gibi pek çok bölgede de mekanı bulunan Petra Topağacı, Nişantaşı'nın tarihi bir mahallesinde, 1930'lardan esinlenilmiş bir konsepte sahip.

Adres: Teşvikiye, Prf. Dr. Orhan Ersek Sk. 18/7 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Instagram: @petracoffee


Bomonti'nin Kahvaltı Mekanları:

Griffin

Göze oldukça hitap eden bir dekorasyona sahip olan Griffin, yemekleriyle olduğu kadar özel tatlıları ve imza kokteylleri ile de dikkat çekiyor. Kahvaltı için tercih edebileceğiniz gibi akşam yemeğine dek her öğünde hizmet alabileceğiniz Griffin'e hayvan dostlarınızla birlikte de gelebilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah. Kazım Orbay Cad. No:3 Elysium Residence, Bomonti, Şişli

Telefon: 0212 230 41 05

Instagram: @griffin.global


Kozmos

Kozmos'u, Bomonti'nin en iyi kafeleri arasına ekleyebileceğimiz gibi kahvaltı için de pratik ve keyifli bir tercih. Elmalı turta başta olmak üzere tuzlu ve tatlı atıştırmalıklarına da göz atmanızı öneririz. Ayrıca Kozmos, kahvaltı ve kahve seçenekleri hariç kokteylleriyle de beğeniliyor.

Adres: Merkez, Halepli Şükrü Sk. No:19 Bomonti, Şişli

Telefon: 0212 296 41 67

Instagram: @kozmoscoffee_bomonti


Casa Cooklife

Japon ve İskandinav tarzlarının sentezi Japandi estetiğinden ilhamla tasarlanan Casa Cooklife, hem arkadaşlarınızla buluşup kahvaltı etmek hem de kahvenizi-tatlınızı alıp mekanın kütüphanesindeki kitap ve dergilere gömülmek için uygun bir yer. Casa Cooklife'ın menüsü düzenli olarak yenileniyor.

Adres: Silahşör Cad. Yeniyol Sk. No:2 Bomonti, Şişli

Instagram: @casacooklife


Beşiktaş'ın Kahvaltı Mekanları:

Minoa Bookstore & Café

2014 yılından beri Beşiktaş Akaretler'deki üç katlı mağazasında misafirlerini ağırlayan Minoa'nın Maslak, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde de mekanları bulunuyor. Minoa, kafe-brasserie bölümü de olan bir kitabevi. Dikkat çekici kitap koleksiyonunun yanı sıra günün her saatinde yemek hizmeti veren mekanda kahvaltı için de leziz seçenekler bulabilirsiniz. Özellikle de meyve bazlı bowl'ları güne taze ve sağlıklı bir başlangıç yapmak için ideal.

Adres: Vişnezade, Süleyman Seba Cad. No:52/A, Beşiktaş

Telefon: 0212 236 94 52

Instagram: @minoabooksandcoffee


Gün Bakery

Dedelerinden miras kalan fırıncılık ve pastacılıkla yola devam eden Gün Bakery, kendi un fabrikalarından gelen malzemeyle ürünlerini hazırlıyor. Kahvaltıda hamur işi olmadan yapamam diyenler için kruvasan ve ekşi mayalı ekmekleriyle hazırladıkları kahvaltı tabakları için kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir mekan seçeneği.

Adres: Sinanpaşa Mah. Şair Nedim Cad. No:34 Beşiktaş

Telefon: 0212 260 70 78

Instagram: @gun_bakery


Blum Coffee House

Leziz kahvelerinin yanı sıra doğal, katkısız ve organik lezzetler sunmaya özen gösteren Blum Coffee House, sağlıklı atıştırmalıkları için uğrayabileceğiniz gibi güzel bir kahvaltı için de tercih edebileceğiniz bir mekan. Özellikle menüsündeki cheddar omlet wrap'i denemenizi öneririz.

Adres: Vişnezade, Süleyman Seba Cad. 64/A, Beşiktaş

Telefon: 0212 269 93 45

Instagram: @blumcoffeehouse


Balat'ın Kahvaltı Mekanları:

Forno Balat

Balat'ın tarihi sokaklarında konumlanan Forno, Akdeniz ve Türk mutfağını bir araya getiriyor. İtalyanca'da fırın anlamına gelen Forno'da birbirden lezzetli organik peynir ve ev yapımı reçellerle hazırlanan hafta içi serpme kahvaltı, hafta sonu ise bol çeşitli açık büfe kahvaltıyı denemenizi öneririz. Günün ilerleyen saatleri için de özel fırında hazırlanan pide ve pizza seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Adres: Vodina Cad. Fener Kireçhane Sk. No:13/A, Balat, Fatih

Instagram: @fornobalat


Pop's Balat

Nostaljik ve renkli dekorasyonu ile güne enerjik bir başlangıç yapmanızı sağlayacak Pop's Balat, omlet, krep, bowl gibi sağlıklı ve lezzetli kahvaltı seçenekleriyle de motivasyonunuzu artırabilir. Geç kahvaltı seçeneği olarak brunch için de Pop's'u düşünebilirsiniz.

Adres: Ayan Cad. No:62, Balat, Fatih

Telefon: 0212 531 16 16

Instagram: @popsbalat


Perispri

Türk kahvaltılarından vazgeçemem diyenler için Perispri, oldukça ideal bir seçenek. İç mekanda otururken kendinizi zaman yolculuğuna çıkıp geçmişe gitmişsiniz gibi hissedeceğiniz mekanda leziz bir serpme kahvaltı yiyebilirsiniz.

Adres: Yavuz Sultan Selim Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:10, Balat, Fatih

Instagram: @perisprifener


Cihangir'in Kahvaltı Mekanları:

Journey Cihangir

Journey Cihangir'de klasik Türk kahvaltısı, tostlar, yumurtalı seçenekler bulabileceğiniz gibi kahvaltının üstüne veya ileriki saatlerde tadabileceğiniz enfes krepleri ve kekleri de mevcut. Mekanın, evinizdeymiş gibi hissettiren atmosferi de zaman geçirmeyi keyifli hale getiriyor.

Adres: Kılıçali Paşa, Akarsu Ykş. Sok. 21/A, Cihangir, Beyoğlu

Telefon: 0212 244 89 89

Instagram: @journeycihangir


Doğacıyız Gourmet & Cafe

Kahvaltıda yöresel lezzetler arayanlardansanız sıradaki önerimiz, Antakya lezzetleriyle dolu kahvaltı sofraları kuran Doğacıyız Gourmet. Cihangir'in arka sokaklarında misafirlerini ağırlayan samimi mekan; Antakya tereyağı, reçeli, tuzlu yoğurdu, zahterli (kekikli) zeytin salatası, sürk peyniri hatta biberli ekmeği gibi Antakya kahvaltısının olmazsa olmaz pek çok lezzetini tek bir sofrada sunuyor. Doğacıyız Gourmet ayrıca, misafirlerinin mekanda tattığı reçelleri ve kahvaltılık toz zahteri de kavanozlanmış şekilde satıyor.

Adres: Kılıçali Paşa Mah. Akarsu Ykş. Sk. No: 41A, Cihangir, Beyoğlu

Instagram: @dogaciyizgourmet


Kahve6

Kahve6, hem sempatik arka bahçesi hem de Cihangir'in ruhunu yansıtan şık iç mekanı ile sevimli bir kafe. Günün diğer saatlerinde de tercih edebileceğiniz Kahve6'da leziz kahvaltı tabaklarından dilediğinizi seçebilirsiniz. Ancak vegan kahvaltı tabağını denemeyi vegan olmayanlara dahi şiddetle tavsiye ederiz.

Adres: Kılıçali Paşa Mah. Akarsu Cad. Anahtar Sk. No:13/A, Cihangir, Beyoğlu

Telefon: 0212 293 08 49

Instagram: @kahve6cihangir


Karaköy'ün Kahvaltı Mekanları:

Mums

Mums, açık mutfağından çıkan, ev yapımı ekşi maya ekmeğiyle hazırlanmış sandviç ve salataları ile özel harmanı olan kahveleriyle Karaköy'ün vazgeçilmez mekanlarından biri. Mums, geleneksel Türk kahvaltısının yanı sıra eggs benedict gibi farklı kahvaltı seçenekleri de sunuyor.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Fransız Geçidi Sk. A Blok No:4, Karaköy, Beyoğlu

Telefon: 0212 245 98 48

Instagram: @mumscafe


Mükellef

Mükellef, İstanbul'un sevilen kahvaltı mekanlarından biri. Her gün 07.30-12.30 saatleri arasında, yalnızca rezervasyon ile hizmet veren mekan; kıymalı tutmaç böreği, pişi, yumurtalı ekmek, ıspanaklı börek, zeytin piyazı, sürk salatası, muhammara ve üç çeşit mevsim reçeli başta olmak üzere bol çeşitli kahvaltılarıyla adından sıkça söz ettiriyor.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Maliye Cad. 8/A Karaköy, Beyoğlu

Telefon: 0212 252 86 36

Instagram: @mukellefkarakoy


Dandin Bakery

Serpme kahvaltıdan ekmek üstü seçeneklerine, tostlardan yumurta seçeneklerine ve çeşitli kahvaltı tabaklarına dek Dandin Bakery, kahvaltı için oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hoş mekanda günün ilerleyen saatlerinde de lezzetli seçenekler bulabilirsiniz.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Kılıç Ali Paşa Mescidi Sk. No:17, Karaköy, Beyoğlu

Telefon: 0212 245 33 69

Instagram: @dandinkarakoy

Berlin Line Karaköy

Mumhane Caddesi'nde konumlanan Berlin Line, Karaköy'ün klasikleri arasında. Klasik Türk kahvaltısını Berlin Line'a has dokunuşlarla deneyimleyebilir, bol porsiyonların tadını çıkarabilirsiniz. Menemenden kızartmalara, salatalardan mezelere dek geniş kahvaltı seçenekleriyle keyifli bir gurme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Adres: Kemankeş Karamustafa Paşa, Mumhane Cd. No.32 B, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Telefon: 0549 600 35 40

Instagram: @berlinlinekarakoy

Arnavutköy'ün Kahvaltı Mekanları:

Melina Kantina

Melina Kantina; tost çeşitleri, granola bowl'lar, poğaçalar, salata ve tatlı seçenekleri arasından seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ancak ne yerseniz yiyin mutlaka lezzetinden tatmin olacağınız bir kahvaltı mekanı. 9.00-21.00 saatleri arasında hizmet veren restorana dilerseniz kahvaltı haricinde de gidebilirsiniz.

Adres: Satış Meydanı Sk. No:21, Arnavutköy, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 287 68 24

Instagram: @melinakantina


A Bit of Eggo

Tüm gün kahvaltı anlayışıyla hizmet veren A Bit of Eggo, 9.00-17.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. İster hafif bir bowl, ister leziz bir pancake, ister klasik bir sucuklu yumurta, isterseniz de sandviç çeşitleri ile oldukça geniş bir menüye sahip olan A Bit of Eggo, hemen her damak tadına ve tercihe uygun bir kahvaltı seçeneğine sahip.

Adres: Abdülhak Molla Sk. No:26, Arnavutköy, Beşiktaş, İstanbul

Instagram: @a.bit.of.eggo


Rustique Mutfak

Ekşi mayalı ekmekleriyle ünlü Rustique Mutfak, bu leziz ekmeklerle hazırladıkları sandviçlerinin yanı sıra çörek, kek, krep, kiş, tart, banana bread, cookie, kruvasan gibi pek çok hamur işi ve tatlısıyla da sizi mutlu edecek bir mekan. Dilerseniz de ekmekleri ayrıca satın alabilirsiniz.

Adres: Eğlence Sk. No.8 Arnavutköy, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 287 87 89

Instagram: @rustique_mutfak


Hide Arnavutköy

Saklı bir cennet gibi bahçesi ile Hide Arnavutköy, Pazartesi hariç haftanın tüm günleri hizmet veriyor. Mevsimsel olarak değişen menüsünde geniş kahvaltı ve brunch seçenekleri ile birlikte taptaze fırın ürünleri bulabilirsiniz.

Adres: Dere Sk. No:8 Arnavutköy, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 257 79 00

Instagram: @hidearnavutkoy


Bebek'in Kahvaltı Mekanları:

Backyard

Arnavutköy ve Etiler semtlerinin ortasında kalan tarihi Fransız Yetimhanesi'nin etkileyici bahçesinde bulunan Backyard, bir şeyler içmek ve atıştırmak için tercih edebileceğiniz bir ortam sunuyor. Backyard, kahvaltı ve brunch için farklı yumurta seçenekleri ve sevdiğimiz klasik Türk lezzetlerini modern bir yorumla sunuyor.

Adres: Bebek Mah. Bebeköy Sk. No:4

Telefon: 0212 287 15 00

Instagram: @backyardbynupeople


Mangerie

Mangerie'nin Boğaz manzaralı terasında keyifli bir hafta sonu kahvaltısının tadını çıkarabilirsiniz. Bolca yumurta ve yumurtalı yemek çeşidinin yanı sıra özel Mangerie kahvaltı tabağını da deneyebilirsiniz. Daha hafif bir kahvaltı için de yulaf ezmesi ve granola mevcut.

Adres: Bebek, Cevdet Paşa Cad. No:69, Beşiktaş

Telefon: 0212 263 51 99

Instagram: @mangeriebebek


Hidden House

Organik, taze ve sağlıklı seçeneklerle misafirlerini ağırlayan Hidden House, evcil hayvan dostlarınızla birlikte ziyaret edebileceğiniz mekanlardan. Vegan seçenekler de bulabileceğiniz Hidden House'ta, Çanakkale Hidden Farm'da üretilen domates soslarının eşlik ettiği kahvaltı seçeneklerine göz atmanızı öneririz.

Adres: Bebek, Küçükbebek Cad. Yeniyol Çk. 2A, Beşiktaş

Telefon: 0212 257 00 75

Instagram: @hiddenhousebebek


Etiler'in Kahvaltı Mekanları:

Bi Nevi Deli

2014 yılından bugüne önce Karaköy, ardından da Etiler'de yolculuğuna devam eden Bi Nevi Deli, tamamen bitkisel bazlı yani vegan menüsüyle hem veganları hem de yeni lezzetler denemeyi sevenleri memnun ediyor. Dünya mutfağından seçenekler bulabileceğiniz menüde vegan peynir çeşitleri, bowl'lar, poğaça ve granola'lar ile hafif ve oldukça lezzetli bir kahvaltı yapabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeği gibi günün devamında da tercih edilebilir.

Adres: Etiler, Dilhayat Sk. No:10/1, Beşiktaş

Telefon: 0212 358 60 32

Instagram: @binevideli


Overdose

Güne sağlıklı bir başlangıç yapmak için Etiler'deki bir diğer adresiniz de Overdose. Gün boyu servis edilen kahvaltı seçeneklerinden sandviç ve wrap'lere, bowl'lardan ana yemeklere, atıştırmalıklardan salatalar ve tatlılara uzanan Overdose'un zengin çeşitli menüsünde alışılagelmedik birçok içecek çeşidi de bulabilirsiniz.

Adres: Etiler, Dilhayat Sk. No:10 Beşiktaş


Vakkorama Cafe

Etiler'deki Akmerkez dışında Galataport, Aqua Florya ve Zorlu Center'da da mekanları bulunan Vakkorama Cafe, kahvaltı ve brunch seçenekleriyle oldukça seviliyor. Sabah kahvaltısı ve brunch dışında, öğle ve akşam yemeği de bulabileceğiniz mekanda kahvaltı sofranıza paylaşımlık bir pancake tabağı da dahil etmenizi öneririz.

Adres: Etiler, Nisbetiye Cad. Akmerkez AVM No:201, Beşiktaş

Telefon: 0212 942 32 13

Instagram: @vakkoramacafe


Sarıyer'in Kahvaltı Mekanları:

Apartıman

Farklı deneyimlere merakı olanları son derece tatmin eden Apartıman'ın mutfağından çıkan lezzetlerdeki ürünler yerel üreticilerden ve kendi çiftliklerinden temin ediliyor. Gün boyu kahvaltı hizmeti veren mekan, benzersiz tarifleriyle keşfedilmeyi bekliyor.

Adres: Yeniköy, Köybaşı Cad. No:153 Sarıyer

Telefon: 0212 223 44 77

Instagram: @apartiman_yenikoy


Padoca Bakery & Cafe

Kahvaltı ve öğle yemeği bulabileceğiniz Padoca Bakery & Cafe'de glütensiz ve ekşi mayalı lezzetlerle karşılaşabilirsiniz. Granola kasesini veya lorlu pankekini denemenizi özellikle önereceğimiz mekanda iştah açan tatlılara da göz atabilirsiniz.

Adres: Reşitpaşa, Emirgan Sk. No:6/B, Sarıyer

Telefon: 0212 229 29 44

Instagram: @padoca_istanbul


Misk Floral Cafe

Güne içinizi açacak bir ortamda başlamak istiyorsanız, hem bir çiçekçi hem de kafe olan Misk Floral Cafe'yi önerebiliriz. Kruvasan seçenekleri, tuzlu ve tatlı bowl'lar, leziz pancake'ler ve enfes sandviçlerle, gözünüze olduğu kadar damak tadınıza da hitap edecek bir mekan.

Adres: Reşitpaşa, Emirgan Sk. No:22, Sarıyer

Telefon: 0212 277 07 75

Instagram: @miskfloralcafe


Sanayi 313

Sanayi 313, ismini aldığı sanayi bölgesinin ortasında bulmayı beklemeyeceğiniz kadar şık ve iç açıcı bir mekan. Mimari tasarımıyla sizi etkileyecek bu mekanda sağlıklı ve leziz bir kahvaltı kasesiyle güne keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz.

Adres: Maslak, Ataturk Oto Sanayi Sitesi, 2.Kısım, 10. Sokak, No:313 Sarıyer

Telefon: 0212 286 38 57

Instagram: @sanayi313


Buba's Breakfast & Burgers

Buba's Breakfast & Burgers'da isminden de anlaşılabileceği gibi iki odak noktası bulunuyor; kahvaltı ve burger. Boğaz manzarası eşliğinde güne mavi bir başlangıç yaparken, klasik serpme Türk kahvaltısından tostlara ve yumurta çeşitlerine dek geniş kahvaltı menüsünden seçiminizi yapabilirsiniz.

Adres: Rumeli Hisarı, Balta Limanı Hisar Cad. No:1 Sarıyer

Instagram: @bubasbosphorus


Marcel Patisserie & Boulangerie

Marcel Patisserie & Boulangerie, adeta Yeniköy'de küçük bir Fransa deneyimi yaşatıyor. Tatlı ve tuzlu kruvasan seçeneklerinden tercihinizi yapmakta zorlanacağınız mekanda, pasta ve tart gibi tatlılarla da kahvaltının ardından kendinizi şımartabilirsiniz.

Adres: Yeniköy, Köybaşı Cad. No:51 Sarıyer

Telefon: 0212 232 23 22

Instagram: @marcel.patisserie


Zeytinburnu'nun Kahvaltı Mekanları:

Ferida

Yeni nesil Boşnak mutfağının yepyeni lezzetlerini sunan Ferida'nın, Zeytinburnu Fişekhane'deki mekanının yanı sıra Bağdat Caddesi'nde de şubesi bulunuyor. Oldukça geniş bir kahvaltı menüsü bulunan mekanda, paylaşımlık kahvaltı tabağının yanı sıra içerisinde Ajvar, soka, Ezine peyniri gibi lezzetleri bulabileceğiniz Mostar Kahvaltı'yı da öneririz.

Adres: Kennedy Cad. No:52, Fişekhane, Zeytinburnu

Instagram: @feridaistanbul


Muutto İstanbul

Muutto İstanbul'un, Zeytinburnu Fişekhane'deki mekanının dışında Moda ve Galataport'ta da şubeleri bulunuyor. Anadolu kültürünü yaşatan ve kendini "casual fine dining" restoran olarak konumlandıran Muutto, hem Anadolu'dan hem de İspanyol tapas kültüründen ilham alıyor. Ayrıca el yapımı ürünleriyle bezediği Neoklasik kahvaltı menüsüyle de dikkat çekiyor. Kahvaltının ardından enfes tatlılarından da denemenizi önerebiliriz.

Adres: Kennedy Cad. No:52, Fişekhane, Zeytinburnu

Instagram: @muuttoistanbul


Zennup 1844

Yöresel lezzetler peşindeyseniz en otantik kahvaltı seçeneği için Zennup 1844'ü önerebiliriz. Kayseri sucuğundan Bursa ev ezmesine, Gemlik zeytininden Antakya halhalı zeytinine, tuzlu yoğurttan taze lor üstünde vişne reçeline, Ezine beyaz peynirinden Kars kaşarına, Bergama tulum peynirinden Rize kavurmasına dek Anadolu kahvaltısı ile adeta gurme bir Türkiye turu yapabilirsiniz.

Adres: Fişekhane, Kennedy Cad. Zeytinburnu

Instagram: @zennup1844


Nişantaşı'nın En İyi Mekanları

Arnavutköy'ün En İyi Mekanları

Bodrum'un Favori Kahvaltı Mekanları

EN ÇOK OKUNANLAR

Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Mekan Önerisi: İsokyo
İstanbul'da Mekan Önerisi: İsokyo

İstanbul'da Mekan Önerisi: İsokyo

Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı
Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı

Amsterdam'ın En İyi 10 Restoranı

Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları
Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Moda'nın En İyi Kahvaltı Mekanları

Sevgililer Günü İçin Restoran Önerileri
Sevgililer Günü İçin Restoran Önerileri

Sevgililer Günü İçin Restoran Önerileri

Türkiye'nin Michelin Yeşil Yıldız'lı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yeşil Yıldız'lı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yeşil Yıldız'lı Restoranları

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları
İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

İstanbul'un En İyi Japon Restoranları

İstanbul'un En İyi Meyhaneleri
İstanbul'un En İyi Meyhaneleri

İstanbul'un En İyi Meyhaneleri

Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde
Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde

Çırağan Palace Kempinski, Saray Lezzetleri İle Adresinizde

Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı
Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı

Kadıköy'de Uğramanız Gereken 6 Kahve Mekanı

İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı
İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı

İstanbul'da Mekan Önerisi: Zihni Nişantaşı

Cafe Dior Lezzetleri Japonya'da
Cafe Dior Lezzetleri Japonya'da

Cafe Dior Lezzetleri Japonya'da

İstanbul'un En İyi Şef Restoranları
İstanbul'un En İyi Şef Restoranları

İstanbul'un En İyi Şef Restoranları