Hollywood'un En Gözde Çiftleri

Kimi birbirine ilk görüşte aşık olmuş, kimi ise şöhretine rağmen evleneceği insanı tanımamış. Kimi birbirine hala delicesine aşık kimi ise her ilişki gibi bizim de iniş çıkışlarımız var diyecek kadar samimi. Victoria Beckham ve David Beckham'dan Meghan Markle ve Prens Harry'ye ve Beyonce ve Jay-Z'ye dek Hollywood'un en popüler çiftlerini, aşklarını ve tanışma hikayelerini bir araya getirdik.

YAZAR: Melda Yüzbaşıoğlu
ABONE OL
2 Şubat 2021 Salı 13:42 | Son Güncellenme:
Hollywood'un En Popüler Çiftleri
1/15

Victoria – David Beckham


1997 yılından bu yana ilişkileri devam Victoria Beckham ve David Beckham, Hollywood'un en gözde çiftlerinden. David Beckham'ın ilk görüşte 'Evleneceğim kadın' dediği Victoria Beckham, David'e olan aşkını şu sözlerle tanımlıyor: "O benim ruh eşim, inanılmaz bir eş. Birbirimizi tamamlıyoruz. Bana her gün çocuklarla ve bana olan davranış şekliyle ilham veriyor. Birbirimize sahip olduğumuz için şanslıyız" diyor. 20 yılı aşkın süredir evli olan çiftin birbirinden güzel dört tane çocuğu bulunuyor. Aşkları her geçen gün daha da artan çift, 2017 yılında evlilik yeminlerini tazeledi. David Beckham'ın Victoria Beckham'a her sene ayrı bir evlilik yüzüğü aldığını biliyor muydunuz?

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
2/15

Blake Lively – Ryan Reynolds


Hollywood'un kendine has çiftlerinden Blake Lively ve Ryan Reynolds, kırmızı halıdaki ihtişamlarının aksine ilişkilerinde fazlasıyla doğal ve samimiler. 2011 yılında "Green Lantern" filminde tanışan ikili, 9 Eylül 2012'de Güney Carolina'da evlendi. Tanıştıktan sonra bir süre arkadaş olarak takılsalar da ikisi de birbirinin doğru kişi olduğu hakkında hemfikirmiş. 10 yıla yakın birliktelikleri olan Blake Lively ve Ryan Reynolds'un üç tane de sevimli kızları var. Ebeveynliğin getirdiği olgunluk bir yana ilişkilerinde birbirlerine karşı iddialı olan ikilinin doğum günü kutlamaları sosyal medyanın unutulmaz anlarından birine dönüşmeyi başardı. Blake Lively, Ryan Reynolds'un doğum gününü kendisi gibi Hollywood yıldızı olan Ryan Gosling'in fotoğraflarıyla kutlarken, Ryan Reynolds ise Blake Lively'nin en doğal hallerini yansıtan fotoğraflarından bir galeri yapmıştı.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
3/15

Emily Blunt - John Krasinski


2008'de ortak arkadaşları aracılığıyla tanışan Emily Blunt ve John Krasinski, tam iki sene sonra İtalya Como Gölü'nde, George Clooney'nin arazisinde özel bir törenle evlendi. Biri Amerikalı diğeri İngiliz olan Hollywood çiftinin en anlaşamadıkları konu aksanları olsa da Emily Blunt ilişkisiyle ilgili şunları söylüyor: "Ondan aldığım desteği hissettiğimde kendimi yenilmez hissediyorum. İyi günlerinizde arkanızda, kötü günlerinizde de önünüzde biri var". Emily Blunt ve John Krasinski'nin Hazel ve Violet adında iki çocukları var.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
4/15

Matt Damon - Luciana Barroso


Aşklarını pek göz önünde yaşamasalar da Matt Damon ve Luciana Barroso'nun tanışma hikayesi, bu işte kaderin parmağı var dedirtecek cinsten. 2003'te "Stuck on You" filminin çekimleri sürerken, Miami'de arkadaşıyla bir bara giren Matt Damon, eşi Luciana Barroso'yu ilk orada görmüş. İlk görüşte eşinden etkilenen Matt Damon, "Çevresinde sanki ışıklar vardı" diyor. O sıralar barmenlik yapan Luciana Barroso ise "Hayranlarının ilgisinden sıkılmıştı ve kaçacak yer arıyordu. Yanıma geldi ve saklanmak istedi. Ben de 'Seni burada iş yapmadan tutamam. Bana yardım etmen lazım' dedim. Bir film için barmenlik eğitimi aldığından dolayı tecrübesi vardı. O gece sayesinde iyi bahşiş toplamıştım" diyor.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
5/15

Chris Hemsworth - Elsa Pataky


Chris Hemsworth ve Elsa Pataky, Hollywood'un en eğlenceli çiftlerinden bir tanesi. Avusturalya'nın vahşi doğasında yaşayan ikili, çocuklarıyla birlikte tamamen natürel bir hayat sürüyor. 2010 yılında tanışan çift, sevgili olduktan üç ay sonra aileleri ile birlikte Endonezya tatilindeyken, Chris Hemsworth'ün Elsa Pataky'ye 'Neden herkes buradayken evlenmiyoruz' sorusu üzerine ani bir kararla evlenmiş. Dışarıdan kusursuz görünen evlilikleriyle ilgili Elsa Pataky 2020 yılında oldukça şeffaf bir açıklamada bulunmuştu: "İnsanların bizim kusursuz bir çift olduğumuzu düşünmeleri komik. Bunun imkanı yok, ilişkimizde inişler ve çıkışlar var. Hala üzerinde çalışıyoruz" diyor.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
6/15

Beyonce – Jay Z


2000 yılında tanışan Beyonce ve Jay Z 2008 yılında gizlice evlendi. Neredeyse 20 yıldır birlikte olan ikilinin aşkları birçok şarkılarına ilham olsa da en bilineni "Crazy in Love". Blue Ivy, Sir ve Rumi adında üç çocukları bulunan Beyonce ve Jay Z'nin ilişkileri zaman içinde türlü dedikodularla sallansa da asla kopmadı. Beyonce ve Jay Z, şarkılarında da söyledikleri gibi birbirlerine 'delicesine aşık'.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
7/15

George Clooney - Amal Alamuddin


Bir zamanlar -evlenmeden önce- Hollywood'un en gözde bekarları arasında ilk sırada gösterilen George Clooney'i tahtından eden isim Amal Alamuddin oldu. 2013 yılının temmuz ayında İtalya'da Como Gölü'nde tanışan ikili, ortak arkadaşları aracılığıyla George Clooney'in ev partisinde bir araya geldi. George Clooney, Amal Alamuddin ile ilgili ilk izlenimlerini, "Güzel, eğlenceli ve kesinlikle akıllıydı. Muhtemelen benim çok yaşlı olduğumu düşünüyordu" sözleriyle anlatıyor. İkilinin tanışma anlarına tanık eden isimler arasında George Clooney'in ebeveynleri Nick ve Nina da vardı. Clooney'nin anne ve babası, "İlk buluşmaları sona erdiğinde kaderin onları birbirlerine düğümlediğini düşündük" diyor. 2014 yılında Venedik'te evlenen ikilinin 2017 yıllarında ikiz bebekleri Ella ve Alexander dünyaya geldi. George Clooney ve Amal Alamuddin, Hollywood'un örnek gösterilen çiftleri arasında yerini de almış oldu.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
8/15

Chrissy Teigen -John Legend


2006 yılında John Legend'in müzik videosunda tanışan ikili, 14 Eylül 2013'te İtalya Como Gölü'nde evlendi. 2011 yılında Noel tatili için Maldivlere'e giden ikili, John Legend'in gizli evlilik teklifi planı yüzünden neredeyse güvenlikle sorun yaşıyorlarmış. Legend, "Yüzük çantamın içinde güvenlik cihazından geçiyordu. Güvenlik, çantamın içine, özellikle de yüzüğün olduğu kutuya bakmak istedi. Chrissy tam yanı başımda duruyordu. İçimden, 'Bunca zaman sakladım ve neredeyse Maldivler'e gitmek üzereyiz. Yüzüğü görecek ve bütün sürpriz mahvolacak. Havaalanında dizlerimin üzerine çökmek zorunda kalacağım' diye düşünüyordum" diyor. Chrissy Teigen ve John Legend ikilisinin şimdi ise birbirinden sevimli iki çocuğu ve aşklarının en güzel imzalarından biri olan "All of me" şarkıları var.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
9/15

Matthew Mcconaughey – Camila Alves


Matthew Mcconaughey ve Camila Alves, aşklarını pek göz önünde yaşamasalar da Holywood'un en güzel çiftleri arasında yer alıyor. Üstelik tanışma hikayeleri ise bir film senaryosundan farksız. İlk kez West Hollywood'da Camila Alves ile karşılaşan Matthew Mcconaughey, ilk görüşte aşık olmuş. Mcconaughey, "Çerçevenin üzerinde mavi yeşil bir figür süzülüyordu. Ben de 'Bu kim? Bu nedir?' dedim" diyor. Brezilya doğumlu Alves ile Portekizce bilmediği için İspanyolca konuşmaya başlayan Mcconaughey, onun doğru kişi olduğunu ilk an da anlamış. Camila Alves için ise durum biraz farklı. Kendisi Matthew Mcconaughey'i ilk görüşte sakalından dolayı tanımamış. 8 yılı aşkın süredir evli olan çiftin, üç çocukları var.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
10/15

Meghan Markle – Prens Harry


Tüm dünyanın şahit olduğu, modern peri masalı olarak adlandırılan bu ilişki 2016'da Londra'da başlamış. Ortak arkadaşları aracılığıyla tanışan Meghan Markle ve Prens Harry ikilisi aynı yılın aralık ayında ilk kez aşklarını resmi olarak duyurmuştu. Daha sonra kraliyet ailesi ile tanışan Meghan Markle, Kraliçe II Elizabeth hakkındaki görüşlerini şu sözlerle özetlemişti, "Harry'nin sadece hükümdarlığa olan saygısından değil, büyükannesine olan sevgisi aracılığıyla onlarla tanışmak harikaydı. O inanılmaz bir kadın". İngiliz Kraliyet Ailesi'nin Prenses Diana geçmişinden dolayı Meghan Markle'ın sürekli benzetmelere ve eleştirilere maruz kalması Prens Harry ve Meghan Markle'ı zamanla çok yıpratmış, ikili 2020 yılının başında resmi olarak kraliyet görevlerinden ayrılmışlardı. Kraliyet anılarıyla ilgili bir anı kitabı yazan Prens Harry'nin hem bekarlık hem de evlilik döneminde İngiliz Kraliyet Ailesi ile ilgili anlattıkları tüm dünyada şok etkisi yaratmayı başardı.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
11/15

Justin Timberlake ve Jessica Biel


2007 yılında tanışan ve ardından 2012 yılında evlenen Justin Timberlake ve Jessica Biel, kameralar önünde yana yana göründüklerinden bu yana Hollywood'un en popüler çiftleri arasındaki yerini hep korudu. Phineas ve Silas adında iki çocukları bulunan ikiliden Justin Timberlake, Jessica Biel ile ilk tanışmalarını şöyle anlatıyor: "Bizimkisi ilk görüşte aşk değildi. Arkadaşımızın partisinde tanıştık ve Hollywood hikayelerindeki gibi birbirimizi görünce yıldızlar havada uçuşmadı. Jessica başlarda çok isteksizdi ve onu dışarı çıkarmak için epeyce ısrarcı olmam gerekiyordu. Ve sonunda başardım. Oldukça azimliyimdir ve bir şeyi elde etmek istersem ona sonuna kadar bağlı kalırım". Justin Timberlake ve Jessica Biel çifti 2011 yılında kısa süreli bir ayrılık yaşasa da tekrar bir araya gelişlerini evlilikle taçlandırdı. İtalya'da romantik bir törenle evlenen Justin Timberlake ve Jessica Biel çiftinin kutlamaları tam bir hafta sürmüştü. 2019 yılında Justin Timberlake'in rol arkadaşı Alisha Wainwright ile olan fotoğrafları gündeme düşünce çiftin ilişkileri ayrılık iddiaları ile sarsılmıştı. Justin Timberlake'in sosyal medya hesabı üzerinden özür dilediğini duyurmasının ardından Jessica Biel da ailesinin dağılmasına izin vermeyeceğini söylemiş ve çiftin arası yeniden eski haline dönmüştü.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
12/15

Daniel Craig ve Rachel Weisz


Jim Sheridan'ın "Dream House" filminde birlikte rol alan ve aynı yıl çıkmaya başladıktan sonra evlilik kararı alan Daniel Craig ve Rachel Weisz çifti, 2011 yılında sadece dört kişinin katıldığı özel bir törenle evlenmişti. 10 yılı aşkın evli olan çiftin medyadan sır gibi sakladıkları bir kızı var. Daniel Craig ve Rachel Weisz, yıllardır ilişkilerine dair her şeyi kapı kapılar ardında yaşıyor. Rachel Weisz, Daniel Craig ile olan gizlilikleriyle alakalı şu samimi açıklamayı yapmıştı: "O çok ünlü. Evliliğimizi korumak zorundayız. Genç bir kızken arkadaşlarına her şeyi anlatırsın. Yetişkin olmanın en büyük zevklerinden biri her şeyi paylaşmak zorunda olmamaktır. Evlenince o kapı kapanır. Seyirci gider ve kendi hayatınızın içindesinizdir".

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
13/15

Benedict Cumberbatch ve Sophie Hunter


"Doctor Strange" ve "Sherlock Holmes" gibi ikonik karakterlere hayat veren ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Benedict Cumberbatch'in gönlünü kaptırdığı tek bir isim var: O da Sophie Hunter. Tiyatro yönetmeni eşi Sophie Hunter ile 2009 yılında tanışan Benedict Cumberbatch, ilişkilerini ilk kez 2014 yılında kamuoyuna duyurmuş ve Fransa Açık Tenis Turnuvası'na birlikte katılmıştı. 2014 yılında nişanlandıklarını duyuran Benedict Cumberbatch ve Sophie Hunter çok geçmeden 2015 yılında evlenmişti. İlişkilerini yıllardır gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Benedict Cumberbatch ve Sophie Hunter çiftinin üç çocukları bulunuyor.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
14/15

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz


2020 yılının ocak ayında tanışan ve aynı sene temmuz ayında evlenmeye karar veren Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, genç yaşlarına rağmen Hollywood'un en popüler çiftleri listesinde kendilerine yer bulmayı başardı. Hatta Brooklyn Beckham o dönem evlilik kararı aldıklarını Instagram hesabı üzerinden paylaşmış ve şunları yazmıştı: "İki hafta önce ruh eşimden benimle evlenmesini istedim ve 'evet' dedi. Ben dünyanın en şanslı adamıyım. En iyi koca ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum. Seni seviyorum bebeğim". 9 Nisan'da Florida, Palm Beach'te evlenen Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz çifti, yaptıkları evlilik sözleşmeleri yüzünden oldukça konuşulmuştu. İkili bir açıklama yapmasa da bu kararlarının arkasında Peltz ailesinin 1,7 milyar dolar, Beckham ailesinin ise 499 milyon dolar servetinin bulunması sebep gösterilmişti. Prens Harry, Meghan Markle, Gigi Hadid, Gordon ve Tana Ramsay gibi isimlerin katıldığı düğünde herkes Nicola Peltz'in Victoria Beckham imzalı bir gelinlik giymesini beklerken, Peltz Valentino tasarımı bir gelinlik tercih etmişti. Victoria Beckham düğünde sadece kendisine ve yakınlarına, kendi markasından tasarımlar giydirmişti. Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham'ın düğününde yaşanan bu gerginlik sonrasına da yansımış, Nicola Peltz ve Victoria Beckham arasında küslük başlamıştı. Brooklyn Beckham'ın düğün sonrasında Nicola Peltz'in soyadını almasının ardından Victoria Beckham'ın paylaştığı düğün fotoğraflarında Brooklyn'e sadece kendi soyadıyla seslenmesi iki taraf arasındaki küslüğün ispatı olmuştu. Hollywood'un popüler çifti Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, Beckham ailesiyle arayı düzeltmeyi başardı.

Hollywood'un En Popüler Çiftleri
15/15

Penelope Cruz ve Javier Bardem


1992 yılında tanışan ve 2010 yılından bu yana evli olan Penelope Cruz ve Javier Bardem, meslektaş olmaları gereği sayısız filmde birlikte rol aldı. 10 yılı aşkın evliliklerini Leo ve Luna adlı iki çocukla taçlandıran Penelope Cruz ve Javier Bardem, rolleri gereği sık sık beyazperdede görünse de özel hayatları söz konusu olduğu zaman spot ışıkları altında kendileriyle ilgili pek detay vermiyor. 2022 yılında çift olarak Oscar'a aday gösterilen Penelope Cruz ve Javier Bardem ikilisi İspanya'da, Madrid'in bir banliyösünde yaşıyor. Javier Bardem, Penelope Cruz ile ilk karşılaşmalarını şu sözlerle anlatıyor: "Aramızda bariz bir kimya vardı. Filmden hepsi anlaşılıyor, adeta tutkumuzun bir belgesi gibi. Bir gün bu filmi -"Jamón Jamón"- çocuklarımıza göstereceğimizi biliyorduk. Oldukça seksi bir filmdi, hala da öyle. Penelope'nin ailesi, ona -16 yaşında- böyle bir film çekmesine izin verecek kadar cesurdu. Benim kızım bana 16 yaşında böyle bir senaryoyla gelseydi 'Asla ve asla olmaz' derdim".

EN ÇOK GEZİLEN GALERİLER

77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

77. BAFTA Film Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti
Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mert Özlenir x Nazlı Selin Şengel Düğün Daveti

Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti
Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti

Mercedes-Benz x Moncler “Project Mondo G” Daveti

ALEM 30. Yıl Daveti
ALEM 30. Yıl Daveti

ALEM 30. Yıl Daveti

Beymen Beauty Week Daveti
Beymen Beauty Week Daveti

Beymen Beauty Week Daveti

Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti
Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti

Ayşe Yılmaz & Onur İçcan Düğün Daveti

2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri
2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri

2024 Moda Haftalarının En İyi Ünlü Stilleri