2021 Nisan Ayı Burç Yorumları

Astrolog Filiz Özkol, nisan ayı burç yorumlarını yazdı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nisan ayında neler bekliyor?

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
1 Nisan 2021 Perşembe 12:25 | Son Güncellenme:
23 dakika okunma süresi
2021 Nisan Ayı Burç Yorumları

Koç Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Başkalarının size ayak uydurmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. Önce size karşı gelen kişiler bile, fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalacaklar. Özgüveninizin oldukça yüksek olması sizi yıldız yapacak. Çevrenizi tenkit etmezseniz, kariyer ve maddesel durumunuz çok daha güçlü olacak. Fırsat kaybetmeyin. Aşk konusunda eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Aşk ve maddi fırsatlar sizi bırakmayacak. Her türlü fırsat ayağınıza gelecekte Sizin bu güzel fırsatlar için özel bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak. Duygusal açıdan kolay tatmin sağlayacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşebilir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sağlık konusunda uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek, meditasyon, yoga gibi çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Sağlık rejimlerinizin listenizi değiştirebilirsiniz.

Boğa Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Fazla yoğun programların içinde bulunmamanızda fayda var. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler olabilir. Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Yardımlaşma konusunda çevresel iş birliğine ihtiyaç duyacaksınız. Önce iş çabalarınız göz dolduracaksınız, daha sonra paranız artacak. Maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Yine bugünlerde sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. İlişkilerinizde iddialı tavırlar içinde olabilirsiniz. Fakat olabildiğince mevcut ilişkinizi korumak isteyeceksiniz. Yalnız yaşayanlar, bulundukları sosyal çevrelerde tanışacakları kişilerle bir ilişki başlatabilirler. Fakat, bu tür ilişkilerde iyi analizler yaparak kararlar verin. Sağlığınız mükemmel gidiyor. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Dişleriniz, dizleriniz ve uyluk kemikleriniz, ayak bilekleriniz özen isteyen bölgeleriniz. Sizi çok zorlamayacak sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.

İkizler Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu dönem, evinizde bazı tadilatları yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu istenmeyen durumlar karşısında akıllı davranarak, hayıflanmak yerine olayların üstesinden gelmeyi başarmalısınız. Yeni kişiler ilginizi çekmesine rağmen, ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Değişen şartlar size yanlış kararlar aldırabilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilir, çevrenizde aşkınıza onay almayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili etkin kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine dostluklarınızda sansasyonel olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınız bu dönem özellikle hassas gelişecek. Tansiyon ve dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz. Çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Sindirim sisteminizi dinlendirmeli ve kolesterol yapıcı gıdalardan uzak kalmalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz.

Yengeç Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bazı konular açısından sizin için önemli bir dönem olacak. Yaşam kalitenizle ilgili bazı çabalarınızın olumlu sonuç vermesi, kararlarınızı daha cesur almanıza neden olabilir. Kişiliğinizle ilgili değişimleri kabul etmeli ve yeni rotanızı çizmelisiniz. Bu özel durum oldukça canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecek. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır. Bu dönem aşk hayatınız çok fazla önemli olmamasına rağmen, yaşadığınız aşkları korumanız gerektiğini unutmamalısınız. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Tutkulu bir cinselliği yansıtan ilişkilerden kendinizi uzak tutmalısınız. Sağlık konusunda enerjiniz oldukça yerinde. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Zevk ve eğlenceye düşkünlük, değerlerinizi yanlış yönde kullanmanıza neden olabilir. Duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız fakat farklı duyguların esiri olabilirsiniz.

Aslan Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu hafta isteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için, meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Çevresel etkinlikler nedeniyle istenmeyen harcamalar da söz konusu olabilir. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Bu hafta her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir hafta. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacak. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir şekilde gözden geçireceksiniz. Gizli planlar ve eski dostlarla yaptığınız organizasyonlar önemli olacak. Sağlık konusunda spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.

Başak Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu dönem bazı iş birlikleri için, yeni bir yaklaşımda bulunmaktan mutlu olacaksınız. Değişimlerin size vereceği olumlu etkilerin faydalarını göreceksiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönem, bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır. Zorunlu ilişkiler size göre değil. İlişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz... Özgürseniz katılacağınız davetlerde, karşınıza sizi mutlu edecek birilerinin çıkması muhtemel. Hafta sonuna doğru sevgi rüzgarları kapınıza doğru esecek. Sağlığınız konusunda duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.

Terazi Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu dönem geçmişte borç para verdiğiniz kişilerden paranızı alabilirsiniz fakat hiç kimseyle maddi konularla ilgili konulara girmemelisiniz. Yaptığınız finans anlaşmalarında sorun çıkacaktır. İş birliği içinde olduğunuz zaman, iş potansiyelinizde enerji yükselmeleri meydana gelecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınız ve partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilerle neşeli ortamlarda bulunacak; birçoğunuz arkadaşlarınızla iş ve eğlenceyi birlikte yaşayacaksınız. Arkadaş toplantıları sosyal aktiviteler sizin için önemli olacak. Enerjinizi pratik yaşama geçirirken, kullandığınız yol çok önemlidir. Bulunacağınız ortamlarda sosyal yapınızı ortaya çıkaracak davranışlarınızla, dost çevreniz ve arkadaş sayınız artacak. Birçok organizasyonun altına imza atacaksınız, karşı cins üzerinde özel bir yeriniz olacak. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor. Uzun yürüyüşler ve düzenli uyku sayesinde gerekli sağlık koşullarını sağlayacaksınız.

Akrep Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Güneş aynı zamanda sizin kariyer gezegeniniz olduğu için, çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Bu konuda, Güneş'ten de olumlu etkiler var. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. İşinizle ilgili odaklanmayı hedefliyorsunuz. Bu dönem aşk yaşantınızda olan aksilikleri gözünüzde büyütebilir, yeni başlayan bir ilişkinin olamayacağını görerek, bitirmek isteyebilirsiniz. Hatalı davranışlardan uzak kalmayı başaramıyorsunuz. İhtiraslı ve yoğun yaşadığınız ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Geçici duygular yüzünden başınız çok ağrıyacaktır. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Evli olanlar geçmiş sorunları çözecekler. Sağlığınızla ilgili sorunları fazla büyütmeden çözmelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

Yay Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu dönem bazı iş gecikmeleri olabilir. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda bazı sorunlar söz konusu. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, hafta içinde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Sosyal evinizde müthiş bir canlanma söz konusu olacak. Heyecanlı günler sizi bekliyor. Yaşadığınız ilişkiniz daha net bir durum alacak. Aşk fırsatları yaratıcılığınızla ilgili alanlarda ve çalıştığınız şirketlerde karşınıza çıkacak. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Size cazip gelen ve tarzınıza uygun kişilerle ani başlayan aşklar yaşayabilirsiniz. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak iş birlikleri ve entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Baş ve boynunuza dikkat etmelisiniz. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.

Oğlak Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizin yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek, düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi kendinize sormalı ve isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bağlı olduğunuz kurallar belki de yaşantınızın yanlış bölümleridir. Bu dönem aşk ilişkilerinizde önemli bir değişim olmayacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Kişiliğinizin disiplin tarafını zorlayarak, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebilir veya onlara destek olabilirsiniz. Bu ay duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Özellikle, iş yaptığınız kişilerden birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içinde olacaksınız. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Kova Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Bu dönem, meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bugünlerde ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise; değişik iş tekliflerini değerlendirebilirsiniz. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Arkadaşlık ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bir hafta. Beraberliklerinizde yoğun duygular yaşayacak, fedakarlık sınırlarınızı aşan davranışlar içinde olacaksınız. Eğer evli iseniz, eşinizle ilgili bağlarınız güçleniyor. Çünkü evlilik gezegeniniz Güneş, size her türlü olanağı sunuyor. Satürn de bu konuda gerekli desteği size verecektir. Geçmişte mutlu olamamış biri karşınıza çıkabilir. Düşünmek için fazla zamanınız olsa bile, ondan etkileneceksiniz. Derin duygular içindesiniz. Sağlık konusunda enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

Balık Burcunu Nisan 2021'de Neler Bekliyor?


Güven duygusunun önemli olduğu bir dönem... Mesleki olayları sorgularken; biraz da geçmiş hayallerinizi yeniden irdeleyecek, karşınıza çıkan ve gözünüzden kaçan fırsatları tekrar değerlendireceksiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Kişisel yeteneklerinizin fark edilmesi ve ön plana çıkabilmeniz için geçmiş imkanlarınız tekrar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu. Katılacağınız grup toplantılarında fikirlerinden etkileneceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Bazıları, sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve isteklerinizi onlarla gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Yaşamında aşk olanların, partnerleriyle aralarında çözümlenmesi gereken sorunlar olacaktır. Karşılıklı uzlaşma yoluna gitmeli ve problemleri fazla büyütmeden halletme yolunu seçmelidirler. Ortak çözüm yolları aramalıdırlar. Sağlığınız bu dönem hassas gelişecek. Özellikle bedensel zorlanmaların fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Hormon sisteminizde olan sorunlar için de bir doktora başvurmayı ihmal etmemelisiniz.


2021 Burç Yorumları

2021 Yılında Burçların 'En'leri

EN ÇOK OKUNANLAR

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları
Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

Kapıda Vize ile Ziyaret Edebileceğiniz Yunan Adaları

12 dakika okunma süresi
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri
2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

2024 İlkbahar/Yaz Çanta Trendleri

1 dakika okunma süresi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi
Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

Podyumlardan İlhamla 10 Makyaj Trendi

1 dakika okunma süresi
Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları

34 dakika okunma süresi
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti
Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

Boyner İstinyePark İstanbul Mağaza Daveti

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

Aralık Ayı Burç Yorumları
Aralık Ayı Burç Yorumları

Aralık Ayı Burç Yorumları

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler
Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Merve Mermer Hakkında Bilinmeyenler

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları
Nisan Ayı Burç Yorumları

Nisan Ayı Burç Yorumları